چهارشنبه 5 آذر 1404

دریافت هزینه از مردم به طرق مختلف توسط آموزشگاه‌های رانندگی / نرخ‌ها بالا است!

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دریافت هزینه از مردم به طرق مختلف توسط آموزشگاه‌های رانندگی / نرخ‌ها بالا است!

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: مردم برای دریافت گواهینامه رانندگی بیش از 3 میلیون به آموزشگاه‌های رانندگی پرداخت می‌کنند البته رد شدن و کلاش‌های مختلف هم هزینه‌های خودش را دارد.

سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به افزایش تعرفه آموزشگا‌های رانندگی اظهار کرد: من در سال 84 راهور بودم، مردم برای دریافت گواهینامه پایه 3 فقط 220 هزار تومان پرداخت می‌کردند، اما در حال حاضر بیش از 3 میلیون پرداخت می‌کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: البته رد شدن و کلاس های محتلف هم هزینه‌های خودش را دارد و به شکل‌های محتلف از مردم هزینه دریافت می‌کنند و این نظارت بیشتری می‌خواهد؛ وزارت صمت مسئول تعیین نرخ است.

سردار هادیانفر گفت: مربیان به شدت ناراحتند چون از بنزین آزاد استفاده می‌کنند و برای این کار پلیس نقشی ندارد، اما از وضعیت ناراحتیم و کیفیت در آموزش نمی‌بینیم، نرخ آموزشگاه‌ها بالا است.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: آموزشگاه‌هایی که اصلاح فرایند انجام دهند و هزینه را کاهش دهند مورد حمایت قرار می‌گیرند؛ یعنی اگر آموزشگاهی بتواند نرخ را 40 درصد کاهش دهد سهمیه جذبش را بیشتر می‌کنم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری