در مجمع عمومی فدراسیون بوکس چه گذشت؟
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجمع سالیانه و عمومی فدراسیون بوکس با ابتکار وزارت ورزش و جوانان برای دومین بار بعد مجمع سالانه فدراسیون کشتی به صورت آنلاین و وبینار پس از وقفه 13 ساله با ریاست مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در محل سالن جلسات دفتر وزیر برگزار شد.
این مجمع عمومی با حضور روسای هیأت های استانها و اعضای که صاحب رای بودند و همچنین علیرضا استکی نماینده مربیان، حضوری و شاهین موسوی و شاهین شه بخش به صورت آنلاین در این مجمع شرکت کردند.
در این مجمع گزارش عملکرد یک ساله فدراسیون بوکس توسط ثوری ارائه شد و سپس گزارش های حسابرسی خزانه دار، بازرس قرائت شد که اعضای این مجمع به صورت آنلاین به این موارد رای مثبت دادند
در پایان مجمع عمومی و سالانه فدراسیون بوکس، علی نژاد، معاون وزارت ورزش گفت: بعد از سالهای مجمع سالانه فدراسیون بوکس برگزار شد، بوکس مسیر درستی را در پیش گرفته است و وزارت ورزش از این رشته ورزشی المپیکی حمایت میکند ولی هم اکنون شرایط برگزاری اردوهای تیم ملی فراهم نیست.
انتهای پیام /
بوکس وزارت ورزش مجمع عمومی