پنج‌شنبه 11 دی 1404

دستور دولت به استانداران برای گفتگو با اصناف و بازاریان

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دستور دولت به استانداران برای گفتگو با اصناف و بازاریان

سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهور برای گفت‌وگوی استانداران با اصناف و بازاریان خبر داد.

سیاسی

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس به شرح زیر نوشت:

"پس از دیدار رئیس‌جمهور با نمایندگان اصناف و اعضای هیئت‌امنای بازار، در استان‌ها نیز گفت‌وگوی مستقیم با نمایندگان اصناف و بازاریان در دستورکار قرار گرفته است. استانداران با برگزاری نشست‌های منظم، زمینه شنیدن بی‌واسطه مطالبات را فراهم می‌کنند؛ گفت‌وگو، مقدمه تصمیم درست و حل مسئله است."

به گزارش تسنیم، بعد از شکل‌گیری برخی اعتراضات به نوسانات نرخ ارز و بی‌ثباتی در بازار رئیس‌جمهور به وزیر کشور دستور داد با نمایندگان معترضان گفت‌وگو کند. رئیس‌جمهور هم‌چنین در روزهای گذشته با روسای اصناف و بازاریان جلسه گذاشته و دغدغه‌های آنان را شنیده بود.

روسای اتاق بازرگانی و اصناف نیز روز گذشته در جلسه هیئت دولت حضور یافته و مسائل خود را با وزرای مربوطه مطرح کردند.