دستگاه قضائی
دستگاه قضائی
جسد یک زن 37 ساله که مادر دو فرزند بود و توسط شوهرش به قتل رسیده بود در منزلش پیدا شد.
رودسر - سرپرست جمعیت هلال احمر رودسر از غرق شدن ناجی غریق رودسری در رودخانه سروش رحیم آباد این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی استان قم از شناسایی و دستگیری متهم به جعل و کلاهبرداری با عنوان جذب سرمایه گذاری و مشارکت های مالی به ارزش 110 میلیارد ریال در استان خبر داد.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است سازمان سنجش به قانون و حکم دیوان عدالت اداری تمکین کند و برای مشروعیت دادن به اقدامات غیر قانونی خود پشت عباراتی همچون مبارزه با فساد پنهان نشود.
حکم پرونده اعضای باند مجرمین تقلب و افشای سئوالات آزمون سراسری سال 1401 در شهرستان پیرانشهر صادر شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با حضور حجتالاسلام محسنی اژهای به عنوان رئیس قوه قضائیه، پیگیری مطالبات قضاوی و حقوقی شهروندان در دستگاه قضایی شتاب گرفته و با جدیت بیشتری دنبال شده و همین امر نور امیدی را در دل شهروندانی که بنا به هر دلیلی سروکارشان در راهروهای دادگاهعها و دادسراها افتاده است روشن کرده است. با این حال هنوز پروندههایی وجود دارد که توجه ویژهای از سوی دستگاه...
محسنیاژهای گفت: به مقامات قضایی در استان فارس دستور مؤکد دادهایم تا همه عناصر و عوامل دخیل در حادثه تروریستی شاهچراغ را شناسایی و دستگیر کنند.
تسنیم نوشت: حکم پرونده اعضای باند مجرمین تقلب و افشای سئوالات آزمون سراسری سال 1401 در شهرستان پیرانشهر صادر شد.
رئیس عدلیه به مقامات قضایی در استان فارس دستور مؤکد داد تا همه عناصر و عوامل دخیل در حادثه تروریستی شاه چراغ را شناسایی و دستگیر کنند.
پرونده موسوم به باند مجرمین تقلب و افشای سوالات آزمون سراسری سال 1401 در دادگاه کیفری دو شهرستان پیرانشهر مورد رسیدگی قرار گرفت.
دفتر سخنگوی دولت اعلام کرد: جای تعجب است روزنامه شرق که قاعدتا باید از حقوق داوطلبان کنکور دفاع کند اینگونه به دفاع از متقلبان آزمونهای سراسری برآید.
اقتصادنیوز: بنی گانتس وزیر جنگ پیشین رژیم اسرائیل یکشنبه شب با حمله به بنیامین نتانیاهو گفت که او به کارآمدی ارتش این رژیم آسیب رسانده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: پس از صدور رای عوامل هتک حرمت به همسر شهید مدافع حرم در کرمانشاه، همسر شهید هتاکان را بخشید و پرونده بایگانی شد.
دادگاه علنی و برخط در دادگستری استان تهران با حضور دانشجویان و اساتید حقوق برگزار شد.