سه‌شنبه 4 آذر 1404

دستگیری دانش آموزان معتادی که سارق شدند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دستگیری دانش آموزان معتادی که سارق شدند

جوانی که مواد مخدر برای دو دانش آموز نوجوان تهیه می‌کرد با تهدید آن‌ها نقشه سرقت سریالی موتورسیکلت را برای این دو نوجوان کشید.

باند سرقت دانش آموزان معتاد، درحالی با تلاش گسترده نیرو‌های کلانتری نجفی مشهد متلاشی شد که توزیع کننده مواد مخدر در یکی از پارک ها، سرکردگی سرقت موتورسیکلت از مقابل مراکز آموزشی را به عهده داشت.

کنکاش‌های پلیس درباره این ماجرای تاسف بار هنگامی آغاز شد که سرقت موتورسیکلت از مقابل دبیرستان‌ها و دانشگاهی در بولوار سرافرازان مشهد روند صعودی گرفت.

گزارش سرقت موتورسیکلت‌های دانش آموزان دبیرستانی به پلیس، موجب شد دستورات ویژه‌ای برای پیگیری قاطعانه این سرقت‌ها صادر شود چرا که مبارزه مقتدرانه پلیس با سارقان و مخلان نظم و امنیت از مدتی قبل در اولویت طرح‌های اجرایی نیرو‌های انتظامی در مشهد قرار گرفته است.

به دنبال تاکید سرهنگ احمد نگهبان فرمانده انتظامی مشهد گروهی تخصصی از افسران کارآزموده به سرپرستی مستقیم سرهنگ مهدی کسروی رئیس کلانتری نجفی وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را با تقویت گشت‌های محسوس و نامحسوس در مقابل مراکز آموزشی آغاز کردند.

عوامل انتظامی که پس از تجزیه و تحلیل‌های کارشناسی جرم و در پوشش بدل مشغول گشت زنی در بولوار سرافرازان بودند، ناگهان دو نوجوان را در اطراف یک مرکز دانشگاهی دیدند که تلاش می‌کردند یک دستگاه موتورسیکلت بدون پلاک را روشن کنند. ماموران گشت انتظامی که برای شناسایی دزدان موتورسیکلت همه منطقه را به قرق خود درآورده بودند بلافاصله به سوی دو نوجوان مذکور رفتند، اما نوجوانی که از پشت سر در حال هل دادن موتورسیکلت بود، در یک لحظه با مشاهده نیرو‌های انتظامی پا به فرار گذاشت و موتورسیکلت را رها کرد.

در این هنگام بود که ماموران گشت با رعایت حقوق متهمان نوجوان، نوجوان دیگر را به درون خودرو پلیس هدایت کردند و با بررسی شماره تنه موتورسیکلت، به نتایجی رسیدند که نشان می‌داد موتورسیکلت مذکور در سیستم پلیس دارای سابقه سرقت است.

دقایقی بعد با انتقال متهم 16 ساله و موتورسیکلت به مقر انتظامی، تحقیقات از وی با صدور دستورات ویژه قضایی ادامه یافت. این نوجوان که «رامتین» نام دارد، به افسر تحقیق کلانتری گفت: من دانش آموز یکی از دبیرستان‌های بولوار سرافرازان هستم و با دوستم علی که او نیز در یکی از دبیرستان‌های همین منطقه تحصیل می‌کند، در پارک آشنا شدم و با یکدیگر سیگار و مواد مخدر مصرف می‌کردیم تا این که در همان پارک محلی «کنعان» به سراغ مان آمد. او جوانی 35 ساله است و برای من و دوستم مواد مخدر تهیه می‌کرد! بعد از مدتی که «کنعان» اعتماد ما را جلب کرد، نقشه سرقت موتورسیکلت از مقابل دبیرستان‌ها را کشید. او ما را با سیگار و مواد مخدر نیز تطمیع کرد، ولی ما باز هم ترس داشتیم و نمی‌خواستیم با او در سرقت‌ها همکاری کنیم به همین دلیل کنعان، من و علی را تهدید کرد که ماجرای اعتیادمان را برای خانواده و دوستان مان بازگو می‌کند، این بود که ناچار شدیم با او در سرقت موتورسیکلت‌ها همکاری کنیم!

در پی اعترافات این نوجوان، رصد‌های اطلاعاتی افسران دایره تجسس کلانتری نجفی برای دستگیری نوجوان فراری (علی) در حالی به صورت پوششی آغاز شد که ماموران یقین داشتند او به دلیل اعتیادش به پارک (پاتوق) بازمی گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی