یک‌شنبه 2 آذر 1404

دستگیری زن و شوهر هزار میلیاردی در تهران

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
دستگیری زن و شوهر هزار میلیاردی در تهران

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری 2 نفر از عوامل یک سایت شرط‌بندی خبر داد. سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت:

به گزارش مشرق، رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری 2 نفر از عوامل یک سایت شرط‌بندی خبر داد. سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: مجرمین بیش از هزار و صد میلیارد ریال گردش حساب داشتند.

او در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی رصد و پایش روزانه فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا یک سایت شرط‌بندی مشاهده شد. رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت ادامه داد: موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارآگاهان تیم مبارزه با قمار و شرط‌بندی پلیس فتا پایتخت اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و متوجه شدند تعداد 2 نفر در خصوص راه‌اندازی و گرداندن این سایت فعالیت دارند.

وی افزود: کارشناسان این پلیس با بررسی‌های همه‌جانبه و اقدامات گسترده سایبری و بهره‌گیری از روش‌های فنی و علمی موفق به شناسایی هر دو نفر در فضای مجازی شدند و با محرز شدن هویت آنها برای پلیس، پس از تشریفات قضایی مجرمین که زن و شوهر بودند در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.

گودرزی خاطرنشان کرد: در واقع سایت‌های شرط‌بندی به گونه‌ای طراحی شده که در ابتدا افراد مبالغ کمی را برنده شوند و همین شیرینی بردهای اولیه سبب می‌شود که علی‌رغم باخت‌های بعدی و مستمر در مراحل بعدی باز به شرط‌بندی ادامه بدهند و در نتیجه علاوه بر زیان مالی مشکلات بزرگی چون مسائل روحی و خانوادگی نیز گریبان‌گیر آنها شود.

منبع: ایرنا