دستگیری عاملان درگیری در بیمارستان 17 شهریور رشت
رشت - جانشین فرماندهی انتظامی گیلان با اشاره به شناسایی و دستگیری عاملان درگیری در بیمارستان 17 شهریور رشت، گفت: چهار نفر دستگیر شدند.
رشت - جانشین فرماندهی انتظامی گیلان با اشاره به شناسایی و دستگیری عاملان درگیری در بیمارستان 17 شهریور رشت، گفت: چهار نفر دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین حسن پور با بیان اینکه اخلال در نظم عمومی و ارعاب شهروندان خط قرمز پلیس و دستگاه قضائی است، گفت: در پی عربده کشی و قدرت نمایی چند نفر با سلاح سرد و درگیری با نگهبانان بیمارستان 17 شهریور رشت و متواری شدن آنها، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی با اشاره به تحقیقات فنی پلیس و شناسایی چهار متهم این پرونده، افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی سه متهم 26 ساله و یک متهم 25 ساله را در مدت زمانی کمتر از 24 ساعت در چند عملیات جداگانه در مناطق مختلف شهر رشت دستگیر کرده و به مراجع قضائی تحویل دادند.
جانشین فرماندهی انتظامی گیلان علت این درگیری را رعایت نشدن قوانین و مقررات بیمارستان 17 شهریور از سوی متهمان اعلام کرد، ادامه داد: اجازه نمیدهیم هیچ فردی با قدرت نمایی و عربده کشی، آرامش و امنیت شهروندان را به خطر بیاندازد.