یک‌شنبه 18 مرداد 1405

دستگیری یک مدیر متخلف در آستارا

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
دستگیری یک مدیر متخلف در آستارا

دادستان آستارا از بازداشت مسئول یکی از ادارات این شهرستان به اتهام ارتشاء، با اقدام اطلاعات سپاه قدس گیلان و دستور قضایی، خبر داد و گفت: تحقیقات برای کشف سایر ابعاد پرونده ادامه دارد.

به گزارش تابناک، جواد حسن بیگی عصر شنبه در گفتگو با رسانه ها اظهار کرد: در ادامه برخورد قاطع دستگاه قضایی با مفاسد اداری و اقتصادی، مسئول یکی از ادارات شهرستان مرزی بندر آستارا به اتهام ارتشا و فساد مالی، با دستور دادستانی و در پی اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه قدس گیلان، دستگیر شد.

وی با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی است، گفت: برخورد با هرگونه ارتشاء، فساد اداری، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و تضییع حقوق مردم، بدون هیچ‌گونه اغماض و در چارچوب قانون دنبال خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب بندر آستارا با بیان اینکه هیچ فردی، صرف‌نظر از جایگاه، از اجرای قانون مصون نیست، تصریح کرد: هر مسئولی که از اعتماد مردم سوءاستفاده یا به بیت‌المال و حقوق شهروندان تعرض کند، با برخورد قاطع، سریع و قانونی دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.

وی با قدردانی از اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه قدس گیلان افزود: این پرونده با اشراف اطلاعاتی، هماهنگی آستارا میان مرجع قضایی و ضابطان و اقدام به‌موقع به نتیجه رسید و تحقیقات برای شناسایی سایر ابعاد پرونده ادامه دارد.

حسن بیگی در پایان تأکید کرد: پیام این اقدام روشن است؛ هیچ حاشیه امنی برای مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از مسئولیت‌های اداری وجود ندارد و دستگاه قضایی با هرگونه فساد، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.