جمعه 3 بهمن 1404

دستگیری 5 لیدر اغتشاشات اخیر در شاهرود؛ هیچ مماشاتی در کار نیست

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دستگیری 5 لیدر اغتشاشات اخیر در شاهرود؛ هیچ مماشاتی در کار نیست

شاهرود - فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری پنج لیدر اغتشاشات اخیر در شاهرود خبر داد و گفت: از این متخلفان تعدادی سلاح سرد، قمه، مواد مخدر صنعتی و مواد ساخت کوکتل مولوتف کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی حسینی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان از دستگیری پنج لیدر اعتراضات اخیر در شاهرود خبر داد و اظهار داشت: چاقو زدن تعدادی از حافظان امنیت، آتش زدن تجهیزات پلیس و تخریب اموال عمومی از جرائم آن ها است.

وی افزود: در پی شناسایی هدفمند و رصد اطلاعاتی عاملان اعتراضات اخیر، چند تیم عملیاتی انتظامی به حاشیه شهر اعزام و موفق به دستگیری آن ها شدند.

فرمانده انتظامی استان سمنان ادامه داد: یکی از این معترضان در تجهیز کردن دیگران به سلاح سرد و تولید کوکتل مولوتف نقش موثری داشته است.

حسینی تصریح کرد: از مخفیگاه وی تعداد زیادی سلاح سرد، قمه، مواد مخدر صنعتی و مواد ساخت کوکتل مولوتف کشف و ضبط شده است.

وی با تاکید بر اینکه پلیس در حال شناسایی، تعقیب و دستگیری تمامی عوامل و عناصر دخیل در اعتراضات است، افزود: هیچ گونه مماشاتی با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی در کار نخواهد بود.