دوشنبه 2 شهریور 1405

دست نوازش معلمان بر سر دانش آموزان محروم / معلمان کشکوئیه به رزمایش همدلی پیوستند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
دست نوازش معلمان بر سر دانش آموزان محروم / معلمان کشکوئیه به رزمایش همدلی پیوستند

تقریبا ماه گذشته بود که رهبر فرزانه انقلاب از رزمایش همدلی و کمک مومنانه سخن به میان آورد و دقیقا بعد از کلام ایشان بود که مردم شهرهای مختلف کشور در لبیک به سخن امام و رهبرشان تمام همت و عزم خود را جزم کردند و هر یک به نوعی در این راستا گام برداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ یکی از جلوه های زیبای کمک های مومنانه، توجه به دانش آموزان نیازمندی بود که به دلیل نداشتن گوشی همراه هوشمند از قافله درس و مدرسه به دور بودند، در استان کرمان نیز شاهد توجه به دانش آموزان نیازمند آن هم توسط معلمان و خیران بودیم تا جائی که 52 گوشی همراه هوشمند توسط خیرین و معلمان سیرجان به دانش آموزان هدیه شد حتی در کشکوئیه نیز این جلوه ی زیبای بخشش نمود پیدا کرد.

وظیفه هر انسانی است تا در بحرانها یاری رسانی کند

یکی از معلمان سیرجان با خرید 5 گوشی همراه و اهدای آن به آموزش و پرورش سیرجان در این امر خداپسندانه گام برداشته است او که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار ما گفت: کمک کردن وظیفه هر انسانی است، همیشه تا جایی که در توانم بوده است کمک کرده ام، این بار نیز توانستم 5 گوشی هوشمند خریداری کنم تا به دانش آموزان نیازمند هدیه کنم.

او افزود: وظیفه انسانی هر کسی است که دراین بحران تا جایی که توان دارد، کمک کند.

رزمایش کمک مومنانه سبب مسئولیت پذیری سازمان ها و مردم شد

محمود قاسمیان معاون آموزش و پرورش سیرجان در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص کمک خیرین و معلمان این شهرستان برای خرید تلفن همراه هوشمند گفت: با کمک خیرین و معلمان شهرستان سیرجان، آموزش و پرورش این شهرستان توانست 52 گوشی هوشمند تهیه و به دانش آموزان نیازمند هدیه کند.

وی ادامه داد: گوشی ها را تحویل مدیران مدارسی دادیم که در حاشیه شهر و یا روستا بودند تا از طریق مدارس بتوانیم دانش آموزان نیازمند را شناسایی و گوشی های هوشمند را تحویل این دانش آموزان دهیم.

قاسمیان تاکید کرد: اولویت اهدای گوشی را به خانواده های نیازمندی دادیم که بیش از یک دانش آموز در خانه داشتند.

معاون آموزش و پرورش سیرجان بیان کرد: در کمک های مومنانه آموزش و پرورش شهرستان سیرجان از طریق بسیج دانش آموزی سیرجان عمل کرد و تقریبا حدود 700 بسته کمک معیشتی به نیازمندان اهدا کرد.

وی در خصوص رزمایش کمک مومنانه گفت: رزمایش کمک مومنانه بسیار درست و به جا انتخاب شده است چرا که هم باعث همدلی شد و هم سبب شد تا همه در این رزمایش پیش قدم شوند و افراد درحوزه های متعدد نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کردند.

قاسمیان توضیح داد: برخلاف آن چه که در گذشته تا نام کمک به میان می آمد، نهادهای حمایتی را مسئول می دانستند اما این بار همه افراد، اشخاص و نهاد ها خود را مسئول می دانستند و در کمک کردن پیشگام شدند.

 راه اندازی یک پویش در کشکوئیه برای جمع آوری گوشی هوشمند

احمد زین الدینی معلم شهرستان کشکوئیه نیز از جمله کسانی است که با خرید 7 گوشی موبایل و اهدای آن به دانش آموزان در پویش کمک مومنانه همراه شده است.

او به "راه آرمان" گفت: پویش کمک به دانش آموزان نیازمند را پسرم در شهرستان راه انداخت و من در راستای این پویش، چند گوشی موبایل خریدم و هدیه کردم.

محمد حسن زین الدینی فرزند احمد زین الدینی است؛ او گفت: از آنجایی که اخبار را پی گیری می کنم، گاهی برخی خبرها اشاره می کرد به این که برخی دانش آموزان بخاطر نداشتن گوشی موبایل سرخورده هستند و نمی توانند در کلاس های مجازی شرکت کنند.

محمد حسن زین الدینی عنوان کرد: از این رو تصمیم گرفتم که در شبکه های اجتماعی یک پویش راه اندازی کنم و این برایم ارزشمند است که اولین نفری که به این پویش پیوست پدرم بود.

او افزود: در پویشی که راه اندازی کردم به دنبال این بودم که افراد گوشی های دست دوم خود را هدیه دهند اما برخی افراد از جمله پدرم گوشی نو هدیه کرد در نهایت کلی توانستم از طریق این پویش تقریبا 19 گوشی هوشمند جمع آوری و به آموزش و پرورش کشکوئیه داده شد.

وی با عنوان این که وستانم در پخش و انتشار این پویش در فضای مجازی مرا همراهی کردند، بیان کرد: سعی کنیم نگاهمان در زندگی، نگاه آدم به آدم باشد و نه همچون فرصت طلبان نگاه آدم به فرصت داشته باشیم.

انتهای پیام /