پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

دعای پر فیض عرفه در قزوین برگزار می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دعای پر فیض عرفه در قزوین برگزار می‌شود

قزوین - ایرنا - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین از برگزاری دعای پرفیض عرفه در امامزادگان شاخص و گلزار شهدای گمنام خبر داد.

حجت الاسلام محمد جواد زهرایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برگزاری دعای عرفه در فضای باز شهرستان‌هایی که از لحاظ کرونا وضعیت قرمز ندارند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.

وی اظهار داشت: مراسم پرفیض قرائت دعای عرفه فردا ساعت 17 در آستان مقدس امامزاده حسین (ع) و ساعت 18 در مسجد النبی (ص) و تپه نور الشهدای شهر قزوین برگزار خواهد شد.

زهرایی ادامه داد: همچنین این مراسم در شهرستان‌های بویین زهرا و آبیک در گلزار شهدای گمنام با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی در شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا ضروری است، افزود: شرکت‌کنندگان در این مراسم باید رعایت مسائل بهداشتی را مد نظر قرار داده و کتاب دعا، جانماز، چادر نماز، تسبیح و ماسک همراه داشته باشند.

زهرایی با اشاره به برگزاری این مراسم توسط هیات‌های مذهبی در استان، تصریح کرد: مسوولان اجرایی باید به رعایت اصول بهداشتی همچون فاصله گذاری اجتماعی، توزیع نکردن پذیرایی، کنترل سلامت افراد قبل از ورود به مجلس، استفاده از ماسک و ضدعفونی کامل مکان و وسایل در طول مراسم متعهد باشند.

وی خاطر نشان کرد: بسیاری از هیات‌های مذهبی برنامه‌های خود را در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی به صورت مجازی برگزار می‌کنند تا جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا در سطح جامعه گرفته شود.

نهم مردادماه 1399 مصادف با نهم ذیحجه روز عرفه است.

*س_برچسب‌ها_س*