چهارشنبه 11 شهریور 1405

دلیل انصراف اردن و عراق از میزبانی مشترک جام ملت‌های آسیا 2027 مشخص شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دلیل انصراف اردن و عراق از میزبانی مشترک جام ملت‌های آسیا 2027 مشخص شد

به گزارش خبرگزاری فارس، کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز (چهارشنبه) به صورت رسمی 5 نامزد نهایی برای میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 را اعلام کرد.

ایران، عربستان، قطر، هند و ازبکستان به عنوان 5 نامزد میزبانی از این تورنمنت آسیایی معرفی شدند. بحث کاندیداتوری عراق و اردن برای میزبانی مشترک از جام ملت های آسیا 2027 مطرح بود ولی در پایان این دو کشور مدارک خود را به AFC ارسال نکردند.

سمر نصار دبیرکل فدراسیون فوتبال اردن امروز در مصاحبه با شبکه «الکاس» قطر درباره دلیل انصراف خود گفت: فدراسیون عراق به ما اعلام کرد نمی تواند کاندیدای میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 باشد و آمادگی لازم را ندارد به همین خاطر ما از این رقابت انصراف دادیم.

کنفدراسیون فوتبال تا سال آینده 2021 پرونده 5 نامزد را بررسی می کند و بعد از آن میزبان این رقابت ها را اعلام خواهد کرد.

انتهای پیام / ا

عراق جام ملت‌های آسیا اردن 2027پ