یک‌شنبه 18 آبان 1404

دلیل نارحتی مهران احمدی از «دورهمیِ» مهران مدیری چه بود؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
دلیل نارحتی مهران احمدی از «دورهمیِ» مهران مدیری چه بود؟

مهران احمدی، دلیل ناراحتی‌اش را از مهران مدیری، نه دلخوری شخصی که اتفاق رخ داده در برنامه «دورهمی» دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهران احمدی که این روزها فیلم سینمایی «آقای زالو» با بازی مهران مدیری را روی پرده دارد در مورد کار کردن با او از کلمه «بی‌نظیر» استفاده کرد.

او که مهمان برنامه علی ضیاء بود در این مورد گفت: «پیش از این من با مهران مدیری، دو یا سه بار مراوده داشتم که یک موردش مربوط به برنامه «دورهمی» بود.»

احمدی در جواب این که از برنامه «دورهمی» ناراحت بود گفت: «آن‌چه در «دورهمی» اتفاق افتاد ربطی به مهران مدیری نداشت، یعنی کم و زیاد شدن‌ها و تحت‌الشعاع قرار گرفتن حرف اصلی، دست تلویزیون بود. بحث آن روز ما در مورد فضای مجازی و بلایی بود که بر سر نسل جدید آورده است. من حتی اشاره کردم این بلا بر سر نسل ما هم آمده است. چه رسد به نوجوانانی که هنوز هویت‌شان شکل نگرفته است. من گفتم این فضا آن‌قدر خطرناک است که حتی بچه را نمی‌توان در اتاقش تنها گذاشت. یعنی اگر روزی ما در کوچه و خیابان فوتبال بازی می‌کردیم و والدین‌مان نگران‌مان بودند حالا باید نگران بچه‌ای باشی که با فضای مجازی تنهاست.»

او ادامه داد: «این حرف‌ها آن‌قدر تقطیع شد که حتی دخترم باران نیز مورد حمله قرار گرفت و به شکل عجیبی از او می‌پرسیدند مگر تو چه می‌کنی که پدرت نمی‌تواند در اتاف تنهایت بگذارد؟»

242242

کد خبر 2139913