جمعه 25 اردیبهشت 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرد: با نظر و تصمیم رئیس‌جمهور عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران خبر منتشر شده درباره کشف 41 هزار تن برنج وارداتی رد کرد.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرد: با نظر و تصمیم رئیس جمهور، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی خواهد شد.

دنیای اقتصاد: در جلسه امروز کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، کلیات لایحه بودجه سال 1405 کل کشور پیشنهادی دولت، با اکثریت آرا رد شد.

نمایندگان پارلمان عراق در نخستین جلسه دوره جدید پارلمان، با رأی اکثریت، «هیبت الحلبوسی» را به‌عنوان رئیس نهاد قانونگذاری این کشور انتخاب کردند.

صدا و سیما گزارشی از تجمع امروز بازاریان تهران پخش کرد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1405 از رد کلیات لایحه بودجه 1405 از سوی اعضای این کمیسیون خبر داد.

دنیای اقتصاد: در ویدئوی «یک دقیقه با بودجه» به این سوال پاسخ داده شده که دولت نرخ دلار را در لایحه بودجه 1405 چند تومان حساب کرده است؟

محمدرضا فرزین 23 آذر استعفای خود را اعلام کرده و اکنون تیمی درحال بررسی گزینه‌های جایگزین هستند.

عضو کمسیون امور داخلی کشور و شوراها به ماجرای تونل 5 کیلومتری زیر بازار بزرگ واکنش نشان داد و گفت: به نظر من در این مورد، نوعی اغماض از سوی شهرداری صورت گرفته و لازم است موارد مشابه شناسایی شده و برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

شنیده‌های «دنیای اقتصاد» نیز حاکی از آن است که فرزین 23 آذر استعفای خود را اعلام کرده و اکنون تیمی درحال بررسی گزینه‌های جایگزین هستند.

خبرگزاری ایسنا گزارش داد: بازار موبایل تهران در محدوده پل حافظ، پاساژ علاءالدین و مجتمع چهارسو، پیش از ظهر امروز شاهد تجمع و اعتراض جمعی از کاسبان و مغازه‌داران بود.

اتحادیه مرغداران قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ را حدود 227 هزار تومان اعلام می‌کند، اما مشاهدات میدانی از عرضه این محصول با نرخ‌هایی تا 300 هزار تومان و هر کارتن یک میلیون و 450 هزار تومان حکایت دارد.

ستوانیکم رحیم مجیدی مهر (پیل افکن)، مرزبان غیور بر اثر سرما و کولاک شدید در مناطق مرزی در حین انجام مأموریت در بانه به شهادت رسید.

معاون امنیتی و انتظامی و قائم مقام وزیر کشور از مردم و بازاریان خواست با صبر و همراهی، تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرند.

مرور روند تاریخی نرخ دلار از سال 1373 تاکنون، تصویری روشن از چرخه نوسانات ارزی در اقتصاد کشور را در کنار تغییرات مدیریتی بانک مرکزی ارائه می‌دهد.