پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه اعلام کرد که هیچ مقامی از دولت ایالات متحده در نشست سران گروه 20 که قرار است در اواخر ماه جاری در آفریقای جنوبی برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

در دو دهه گذشته، صنعت چاپ شاهد یک تحول بنیادین بوده است؛

سخنگوی صنعت آب گفت: باتوجه به وضعیت منابع آبی در تهران مجبور به اعمال محدودیت هستیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پس از موفقیت در ساخت هواپیمای باری «سیمرغ»، ایران آماده است وارد فاز تولید هواپیماهای منطقه‌ای برای اتصال فرودگاه‌های کوچک کشور شود.

وزیر نیرو با بیان اینکه شاید مجبور شویم بعضی شب ها فشار آب را صفر کنیم، گفت: مردم ذخیره‌ساز نصب کنند.

رئیس شورای تأمین دام کشور اعلام کرد: قیمت گوشت‌های وارداتی به‌جای کنترل بازار، اکنون از گوشت داخلی نیز بالاتر رفته و توزیع این اقلام عملا به دست دلالان افتاده است.

زمین لرزه‌ای به بزرگی 3.2 ریشتر حوالی شهر وراوی در استان فارس را لرزاند.

رئیس‌جمهوردرباره برنامه دولت برای کاهش تورم در کشور، گفت: یکی از برنامه‌هایمان این است که باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم.

دنیای اقتصاد: سخنگوی دولت در گزارش هفتگی تلویزیونی اظهار کرد: به‌صراحت اعلام می‌کنم که دولت هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نکرده است.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: امتیازات مدنظر برای ایرانیان خارج از کشور به شکل قانون درآمد و پس از ابلاغ این قانون قابل اجرا خواهد بود.

شامگاه جمعه (16 آبان) از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران» رونمایی شد.

در دنیای امروز که سرعت زندگی افزایش یافته و سبک زندگی افراد به سمت سادگی، راحتی و عملکردگرایی حرکت کرده، انتخاب پوشاک مناسب دیگر صرفاً به زیبایی ظاهری محدود نمی‌شود.

نماینده تهران در مجلس خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای پزشکیان شما با مخالفت‌هایی که با قانون عفاف و حجاب کردید، مسبب گسترش فساد و فحشا در سراسر کشور در این یکسال شدید! آقای رئیس‌جمهور فکر نمی‌کنید خداوند عالم هم به واسطه گسترش فساد، برکات خودش را کم می‌کند و کاهش می‌دهد؟ لذا آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم را در گناهان خودتان ببینید!

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی از توزیع 36 هزار میلیارد ریال مالیات و عوارض ارزش افزوده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: این اقدام گامی مؤثر در جهت توسعه متوازن شهری و روستایی است.

سخنگوی دولت تصمیم در مورد حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو را رد کرد.

شرکت فولاد هرمزگان، به عنوان یکی از پیشروان صنعت فولاد کشور، با اجرای همزمان 3 پروژه بزرگ تولیدی و 29 پروژه زیرساختی، نقشه راهی بلندمدت را برای تکمیل زنجیره ارزش، تأمین پایدار مواد اولیه و جهش در سودآوری در پیش گرفته است.