پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: در آستانه ششمین انتخابات پارلمانی عراق پس از اشغال این کشور در سال 2003، فضای عمومی بغداد نشانه‌ای از ثبات و آرامش کم‌سابقه را نشان می‌دهد. دولت محمد شیاع السودانی طی سال‌های اخیر توانسته کشور را از موج بحران‌های منطقه‌ای دور نگاه دارد و شاخص‌های اقتصادی را بهبود بخشد. با این حال، گزارش تازه اکونومیست تأکید دارد که تداوم این ثبات، بیش از هر چیز به نقش و نفوذ گروه‌های مقاومت...

رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی عنوان کرد: علاوه بر گسل‌های اصلی مانند گسل مشا، گسل شمال تهران، نیاوران، لویزان و گسل‌های شمال و جنوب ری، حدود 27 گسل فرعی نیز در گستره پایتخت شناسایی شده است که همگی دلالت بر پویایی و خطر لرزه‌خیزی بالای این منطقه دارند.

آنچه مسلم است، عادی‌سازی روابط بین سوریه و اسرائیل یکی از اهداف اولیه این سفر خواهد بود. البته پیش‌تر نیز چهار دور مذاکره بین نمایندگان سوریه و اسرائیل برگزار شده و احتمالاً در پنجمین دور که در سطحی بالاتر انجام می‌گیرد زمینه توافقی که از قبل روی آن کار شده، نهایی خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در پی جان باختن چهار پاکبان در تصادف هفته گذشته خودروی پاکبانان، گفت: شهرداری مقصر است.

دنیای اقتصاد: برنامه تلویزیونی «هزار و یک» با میانگین 20 تا 30 میلیون نفر بیننده در هر قسمت در 4 نوبت پخش، به پربیننده‌ترین برنامه سال‌های 1403 و 1404 تبدیل شد.

مشاور وزیر صمت با اشاره به اینکه سقف 33 درصدی برای جلوگیری از انحصار ارزی بازرگانان تعیین شد.

مسعود رشیدی کارگردان قدیمی سینما و تلویزیون صبح امروز در 68 سالگی به دلیل ایست قلبی درگذشت.

دنیای اقتصاد: نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره موضوعات مرتبط با ایران و اوکراین رایزنی کردند.

یک نماینده مجلس عنوان کرد: مقرر شد کالاهای توزیع شده از طریق کالابرگ براساس ارز 28500 تومانی بوده و مبنای محاسبه قیمت این کالاها بر مبنای ارز آزاد نباشد، لذا باید این کالاها با قیمت ثابت در اختیار مردم قرار گیرد.

سازمان بورس از موافقت اصولی تاسیس اولین صندوق صدور و ابطال طلا خبر داد.

به گفته جانشین رئیس پلیس استان بوشهر در برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت در پیست موتورسواری غیرمجاز شهر چغادک، سه نفر جان باختند.

احداث باغ گردو با نهال‌های شناسنامه‌دار و اصلاح‌شده غرب نهال، سرمایه‌گذاری بلندمدتی است که از سال پنجم بازده اقتصادی چشمگیر دارد؛ زیرا گردو یکی از پرارزش‌ترین خشکبارهای صادراتی ایران است و هر درخت بالغ قادر به تولید چندین کیلو مغز مرغوب با قیمت بالا می‌باشد.

به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان دچار خطای راهبردی بودند که جامعه به این وضع رسیده است. البته، مسئولیت حقوقی این وضع متوجه صاحبان قدرت است؛ ولی مسئولیت سیاسی منتقدان را به‌صورت عام و اصلاح‌طلبان را به‌صورت خاص نباید از نظر دور داشت.

مسئولان در پاکستان و افغانستان از شکست مذاکرات این دو کشور در ترکیه خبر دادند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد که هنوز طرح اصلاح سهمیه‌ها را از سوی رئیس جمهور دریافت نکرده‌ایم،

اداره کل حقوقی قوه قضاییه اعلام کرد که قانونی جهت واریز یارانه به حساب کودک یا نوجوان تحت سرپرستی وجود ندارد و یارانه باید به حساب سرپرست کودک یا نوجوان تحت سرپرستی واریز شود.