دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ چرا اقتصاد ایران دهه 90 درجا زد؟
قائم مقام خانه صنعت، معدن تجارت معتقد است، در ابتدای دهه 90 اصلاحاتی از جنس هدفمندی یارانه های انرژی متوقف شد و در ادامه هم همه امور مربوط به اقتصاد را معطل و موکول به توافقات هسته ای کردیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دهه 90 از آنجهت برای کشورمان، دهه مهم و حائز اهمیتی است که تصمیمات بزرگ و مهمی در این دهه اتخاذ شده که البته منجر به تجربه تلخ «درجازدن اقتصاد» شده است.
دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ یک دهه تضعیف اقتصاد با کسر بودجه 7برابری دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ جهش 8برابری قیمت مسکن؛ غفلت یا خیانت؟ دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ 10میلیون فقیر حاصل 1 دهه اقدام غلط دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رکود رکورد زد؛ رشد 1 دهه فقط 1درصد دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ خسارت 1دهه توقف ذخیرهسازی گاز ایران دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رشد 1000 درصدی نقدینگی و «بلای تورم»آرمان خالقی عضو اتاق بازرگانی تهران و قائم مقام خانه صنعت، معدن و تجارت در گفتگوی تصویری با خبرگزاری تسنیم به بررسی دلایل و آثار عقبماندگی اقتصاد ایران در دهه 90 پرداخته است.
این فعال بخش خصوصی معتقد است، در ابتدای دهه 90 اصلاحاتی از جنس هدفمندی یارانه های انرژی متوقف شد و از سوی دیگر در مقابله با تحریمها رویکرد مناسبی در پیش گرفته نشد و اقتصاد را یک دهه معطل مذاکرات هسته ای کردیم.