شنبه 31 مرداد 1405

دوری از سیاست زدگی در دستور کار استاندار جدید کرمان باشد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دوری از سیاست زدگی در دستور کار استاندار جدید کرمان باشد

کرمان - نماینده مردم کرمان در مجلس یکی از آفت های مدیریت در کرمان را سیاست زدگی دانست و گفت: باید از همه نیروهای انقلابی در راستای توسعه استان استفاده شود.

کرمان - نماینده مردم کرمان در مجلس یکی از آفت های مدیریت در کرمان را سیاست زدگی دانست و گفت: باید از همه نیروهای انقلابی در راستای توسعه استان استفاده شود.

محمدرضا پور ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تغییر استاندار کرمان گفت: این مساله از اختیارات دولت است و امیدواریم موجب تسریع در توسعه استان شود.

وی گفت: طی ماه گذشته بحث تغییر استاندار مطرح بود و با نمایندگان مجلس نیز مشورت‌هایی شده بود.

وی عنوان کرد: آنچه که از استاندار جدید می‌خواهیم دوری از سیاست زندگی و استفاده از همه نیروهای انقلابی است زیرا فقط انسجام و همدلی موجب توسعه استان برای پیشرفت و توسعه می‌شود.

وی گفت: کرمان نیاز به انسجام بیشتر برای پیشبرد طرح‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی دارد ضمن اینکه زیر ساخت‌های استان کرمان نیز باید گسترش یابد که یکی از مهمترین نیازهای استان رفع مشکل خشکسالی و کم آبی در استان است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: انتظار ما توسعه اقتصادی کرمان است و در این راستا همکاری و همراهی‌های لازم نیز انجام می‌شود.

محمد مهدی فداکار روز گذشته از سوی دولت برای استانداری کرمان رأی اعتماد گرفت.

او از اهالی داوران رفسنجان است و 55 سال سن دارد و می‌توان در کارنامه وی فعالیت‌های دانشگاهی و جانبازی دوران دفاع مقدس را مشاهده کرد.