دونالد ترامپ
دونالد ترامپ
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال»، بار دیگر ادعای تخریب کامل تاسیسات هستهای ایران را تکرار کرد.
اقتصادنیوز: قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی به پایینترین حد خود در بیش از یک ماه گذشته نزول کرد.
رئیسجمهور آمریکا از توقف همه مذاکرات تجاری با کانادا در واکنش به مالیات این کشور برای خدمات دیجیتال خبر داد؛ اقدامی که وی آن را «حملهای مستقیم و آشکار» از سوی اتاوا توصیف کرد.
اقتصادنیوز: معاون وزیر امور خارجه ایران در گفتوگویی با تاکید بر حق ایران برای غنیسازی اورانیوم به منظور اهداف صلحآمیز برنامه هستهای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند.
آیتالله سید علی خامنهای، رهبری که بیش از 36 سال، رهبری ایران اسلامی را بر عهده داشته، همواره به جنگپرهیزی و صبر راهبردی تا آخرین مرحله ممکن، شهرت داشته است.
شرکت «ترامپ موبایل» عبارت «ساخت آمریکا» را از صفحهی معرفی گوشی هوشمند جدید خود به نام «تیوان» به قیمت 499 دلار حذف کرده و این موضوع بار دیگر گمانهزنیها را دربارهی چینی بودن این مدل شدت بخشیده است.
بازیگر و خواننده مشهور آمریکایی کشورش را «بدترین هرج و مرج» جهان خواند.
سخنگوی کاخ سفید ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تخریب تاسیسات هسته ای صلح آمیز ایران در تجاوز نظامی اخیر آمریکا را تکرار کرد.
برای پیشبینی شرایط اقتصادی ایران در زمان آتشبس، باید عوامل تاثیرگذار را به دو قسمت خارجی و داخلی تقسیم کرد؛ در بعد خارجی ابتدا دونالد ترامپ با تصمیمی خلقالساعه به ایران چراغ سبز نشان داد.
اقتصادنیوز: تحلیلگر نظامی شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که خواسته اصلی سوریه در گفتوگو با رژیم صهیونیستی، عقبنشینی از جنوب سوریه است.
رسانههای عبری زبان گزارش دادند که برگزاری یک نشست میان ابومحمد الجولانی سرکرده تروریستهای حاکم بر سوریه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی محتمل است و این مسأله به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بستگی دارد.
تشدید تنشها توسط اسرائیل، واکنشی قدرتمند را در ایران به همراه داشت. حمله متقابل، نقطه عطفی بود که نشان داد ایران از مقابله واهمه ندارد. موج میهن پرستانه، ایران90 میلیونی را فرا گرفته است.
اقتصادنیوز: چه به خاطر پایان دوره ریاست در سال 2026 یا به دلیل اخراج احتمالی، روزهای جروم پاول بهعنوان رئیس فدرال رزرو به شماره افتاده است. بنابراین، چه کسی رئیس بعدی بانک مرکزی آمریکا خواهد بود؟ در این گزارش، جایگزینهای بالقوه پاول که در روزهای اخیر نامشان اعلام شده، آورده شده است.
فریبکاری مخرب به رهبری رئیسجمهوری شارلاتان آمریکا، دونالد ترامپ، با حملهای گسترده، درست پس از جنگطلبی بیدلیل اسرائیل در ایران، به اوج خود رسید.
سخنگوی کاخ سفید ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره تاسیسات هسته ای صلح آمیز ایران را تکرار کرد.
اقتصادنیوز: سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که برنامه هسته ای ایران در حملات اخیر پایان یافته است.