جمعه 13 تیر 1404

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

وب‌گاه دنیای اقتصاد

با وجود حملات سنگین نظامی، دولت آمریکا همچنان با یک آتش بس شکننده در برابر جمهوری اسلامی ایران مواجه است. اگر واشنگتن در برابر حق غنی سازی اورانیوم انعطاف پذیر نباشد، خطر بازگشت به درگیری یا گرفتار شدن در چرخه ای پرهزینه از حملات متوالی و بی ثباتی سیاسی جدی تر می‌شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: روزنامه فایننشال تایمز از تمایل پسر دونالد ترامپ برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: روسیه و ترکیه یک موافقتنامه همکاری اقتصادی و تجاری امضا کردند.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سنای آمریکا با اکثریت آرا لایحه رئیس‌جمهور آمریکا برای کاهش هزینه‌های دولتی را تصویب کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پرونده‌های مختلفی در سرزمین‌های اشغالی به دلیل فساد در حال محاکمه است اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به حمایت مستقیم از او پرداخته و از دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی می‌خواهد تا او را رها کنند.

وب‌گاه عصر ایران

در این مقاله آمده است: تحلیلگران می‌گویند تصمیم نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، برای متوقف‌کردن کارزار نظامی اسرائیل در ایران بر اساس توافق آتش‌بسی که با میانجی‌گری رئیس‌جمهوری دونالد ترامپ حاصل شد، ناشی از ترکیبی از ملاحظات عملیاتی، فشار ایالات متحده و ضعف سیاسی داخلی است، حتی در حالی‌که مقامات اسرائیلی مدعی‌اند اهداف اصلی عملیات محقق شده‌اند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شبکه ان بی سی نیوز مدعی شد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه طی روزهای آتی با مسئولان ایرانی در خصوص امکان دستیابی به توافق درباره پرونده هسته‌ای مذاکره خواهد کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در این مطلب مروری کوتاه بر مطالب سیاسی روزنامه‌های امروز کشور خواهیم داشت.

وب‌گاه مشرق نیوز

«اسرائیل در قمار حمله به ایران باخت و مردم ایران را متحدتر از قبل کرد».

وب‌گاه دنیای اقتصاد

به گفته یک مقام رسمی، واشنگتن و پکن پیش از انقضای مهلت 90 روزه برای تعویق تعرفه‌های متقابل دونالد ترامپ، به توافقی برای ارسال محموله‌های مواد معدنی کمیاب از چین به آمریکا دست پیدا کردند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاخص های سهام S&P 500 و Nasdaq بورس نیویورک با کاهش نگرانی‌ها از جنگ‌های تجاری و افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران به بالاترین رکوردهای تاریخی خود رسیدند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: محاکمه نتانیاهو همانند شکار جادوگران است که خودم نیز مجبور به تحمل آن شدم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرد: محاکمه نتانیاهو مانعی بزرگ برای انجام مذاکرات با ایران و حماس خواهد بود.

خبرگزاری اکو نیوز