شنبه 17 آبان 1404

دیدار وزیرعلوم با خانواده شهید سلامی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دیدار وزیرعلوم با خانواده شهید سلامی

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، با حضور در منزل شهید سلامی، ضمن دیدار با همسر و فرزندان این شهید، از جایگاه والای او در عرصه علم، فرهنگ و تربیت جوانان یاد کرد.

سیاسی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با حضور در منزل سردار شهید سلامی، ضمن دیدار و گفت‌وگو با همسر و فرزندان این شهید، از جایگاه والای او در عرصه علم، فرهنگ و تربیت جوانان یاد کرد.

در این دیدار، وزیر علوم بر نگاه شهید سلامی به دانشگاه به‌عنوان محیطی فرهنگی، اجتماعی و الهام‌بخش برای نسل جوان تأکید داشت. به باور شهید، دانشگاه نه‌تنها محل آموزش، بلکه بستری برای شکل‌گیری اندیشه، مسئولیت‌پذیری و تعالی فکری جوانان بود؛ نگاهی که همچنان می‌تواند راهنمای جامعه دانشگاهی کشور باشد.

سیمایی با اشاره به فقدان شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: این افراد با تقدیم جان خود به کشور، وحدتی را رقم زدند که همه‌ی ما وظیفه داریم در حفظ و نگه‌داری آن تلاش کنیم.

وزیر علوم در پایان، ضمن قدردانی از خانواده این شهید بزرگوار، بر اهمیت تداوم مسیر فکری و فرهنگی او در میان دانشگاهیان و دانشجویان کشور تأکید کرد.

همسر شهید سلامی نیز با ذکر خاطره‌ای از شهید اشاره کرد: سردار شهید معتقد بودند که با دانشجویان معترض سال 1401 نباید برخورد قهری و خشن کرد، حتی اگر به نیروهای نظامی و انتظامی حمله و آسیب وارد شود؛ چرا که دانشجو سرمایه آینده کشور است.

همچنین سیمایی در یادداشت یادبود شهید این‌چنین نوشت: «وَلا تَقُولُوا لِمَن یُقتَلُ فِی سَبِیلِ اللَهِ أَموَات بَل أَحیَاء وَلَکِن لا تَشعُرُونَ»

تجربه چند جلسه و دیدار که با شهید عزیز سردار سلامی داشتم او را انسانی متواضع، متخلق و با درکی روشن از دانشگاه یافتم. مطمئنا کسی که از سال 1359 لباس جهاد بر تن کرده بود؛ 45 سال منتظر شهادت بوده و اکنون خداوند شاهد او را به فیض شهادت نائل کرده است»

عیادت دختر شهید سلامی از دختر شهید هاشمی‌تبار؛ روایت پیوندی از درد، صبر و امید

سیمایی در یادداشت دیگری خطاب به همسر شهید سلامی نیز نوشت: «همسر عزیز آن شهید که از سال 1363 فراق آن عزیز را در طول سال‌های دفاع مقدس و سال‌های جهاد و دفاع پس از آن تحمل کرده است مطمئنا پیرو حضرت زینب (ع) بوده و اجر او کمتر از اجر شهید نیست»

دیدار وزیرعلوم با خانواده شهید سلامی 2
دیدار وزیرعلوم با خانواده شهید سلامی 3
دیدار وزیرعلوم با خانواده شهید سلامی 4