سه‌شنبه 3 شهریور 1405

دیدار گانتز با سناتور جمهوریخواه با تمرکز بر ایران

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
دیدار گانتز با سناتور جمهوریخواه با تمرکز بر ایران

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از دیدار با «لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه آمریکایی خبر داد.

گانتز در حساب توئیتری خود نوشته؛ دیدار خوبی با سناتور گراهام داشتیم. این دیدار منعکس کننده پیوند بی نظیر و ناگسستنی میان آمریکا و اسرائیل است.

وی اضافه کرد، در دیدارش با گراهام علاوه بر همکاریهای دوجانبه درباره چالشهای امنیتی با تمرکز بر مساله ایران بحث و رایزنی صورت گرفته است.

آمریکا و رژیم صهیونیستی که شرکای استراتژیک یکدیگر هستند به دنبال استفاده از تمامی ظرفیتها برای اعمال فشار به ایران از جمله در مذاکرات جاری در وین هستند.

سناتورهای جمهوری‌خواه که از مخالفان توافق هسته‌ای 2015 ایران هستند اخیرا در نامه‌ای به بایدن گفته‌اند که از «تمام گزینه‌ها و اهرم‌های موجود» استفاده خواهند کرد تا اطمینان حاصل کنند که دولت وی به قوانین ایالات متحده حاکم بر هرگونه توافق جدید با ایران پایبند بوده است.