جمعه 6 شهریور 1405

دیلی‌میل: ایمنی حاصل از تزریق فایزر با گذشت زمان کاهش جدی دارد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دیلی‌میل: ایمنی حاصل از تزریق فایزر با گذشت زمان کاهش جدی دارد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید که در رژیم صهیونیستی صورت گرفته نشان می‌دهد، خطر ابتلا به کووید 19 سه ماه پس از دریافت دومین دز از واکسن فایزر بیش از دو برابر می‌شود.

این مطالعه روی بیش از 80 هزار بزرگسال که به طور کامل با واکسن فایزر / بیوان‌تک واکسینه شده بودند مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد، خطر ابتلا به کرونا بین 90 تا 119 روز پس از تکمیل سری واکسن در مقایسه با 90 روز اولیه 2.37 برابر بیشتر بود.

این خطر 180 روز یا بیشتر پس از دریافت دز دوم به 2.82 برابر افزایش یافت.

محققان می‌گویند این یافته‌ها نشان می‌دهد که احتمالا برای محافظت طولانی‌مدت در برابر کووید، تزریق تقویت‌کننده لازم است؛ مطالعات قبلی نیز نشان داده‌اند، ایمنی در برابر عفونت ناشی از واکسنهای کووید 19 به مرور زمان کاهش می‌یابد.

محققان خدمات بهداشتی در اسرائیل و مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده (NIH) افرادی را که با واکسن فایزر / بیوان‌تک واکسینه شده بودند بررسی کردند؛ آنها دریافتند که 90 روز پس از دریافت دز دوم، خطر ابتلا به ویروس بیش از دو برابر می‌شود

علاوه بر این، درصد مثبت شدن آزمایش‌ها برای کووید 19 از 2.4 درصد پس از 90 روز به 10.6 درصد و پس از گذشت 150 روز چهار برابر شده است.

این یافته شواهد بیشتری را اضافه می‌کند که نشان می‌دهد، در حالی که واکسن‌های فایزر محافظت قوی در هفته‌های اولیه ایجاد می‌کنند، احتمالا برای حفظ محافظت طولانی‌مدت از کووید، تزریق‌های تقویت‌کننده لازم است.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کرونا رژیم صهیونیستی واکسن فایزر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است