دیوان محاسبات با مسببان قراردادهای پرحاشیه فوتبال برخورد میکند
رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: هیئت مستقر دیوان محاسبات در وزارت ورزش از روزهای آتی به قراردادهای پرحاشیه فوتبال ورود کرده و با مسببان این قراردادها برخورد میکند.
رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: هیئت مستقر دیوان محاسبات در وزارت ورزش از روزهای آتی به قراردادهای پرحاشیه فوتبال ورود کرده و با مسببان این قراردادها برخورد میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات کشور در گفتگویی با اشاره به ورود دیوان محاسبات به قراردادهای پرحاشیه فوتبال، گفت: در شرایطی که کشور از لحاظ منابع ارزی دچار مشکل است و دولت در زمینه منابع بودجه ای در مضیقه است، شاهدیم قراردادهای آن چنانی در فوتبال منعقد می شود و این افراد بعضا از کشورمان شکایت می کنند و ما باید ضرر و زیاد پرداخت کنیم.
وی بیان کرد: در این شرایط مردم از دستگاه های نظارتی انتظار دارند ورود کنند و به همین دلیل دیوان محاسبات به قراردادهای پرحاشیه فوتبال ورود کرده است و هیئت مستقر دیوان محاسبات در وزارت ورزش و جوانان از روزهای آتی کار خود را در این زمینه آغاز خواهد کرد.
رئیس دیوان محاسبات کشور تصریح کرد: قرار است این هیئت مشکلات ایجاد شده در قراردادهای فوتبال را مورد ارزیابی دقیق قرار دهند و قطعا ما با مسببان و کسانی که در این زمینه کوتاهی کرده اند، مطابق با قانون برخورد می کنیم.
بذرپاش گفت: ما در این ابلاغیه تأکید کرده ایم که نظارت ها در زمینه انعقاد قراردادهای جدید افزایش یابد، چرا که در حال حاضر در فصل نقل و انتقالات بازیکنان و انتخاب مربی برای تیم ملی و باشگاه ها هستیم و لازم است وزارت ورزش و جوانان هم ورود جدی تری به این موضوع داشته باشد.
وی افزود: متأسفانه در حال حاضر چارچوب مشخصی برای انعقاد قراردادها وجود ندارد، این در حالی است که برخی از باشگاه های فوتبال به ویژه استقلال و پرسپولیس دولتی هستند و ما طبق قانون می توانیم به قراردادهای آنان ورود کنیم و حتما این کار را انجام خواهیم داد و یک نظارت دقیقی بر قراردادها خواهیم داشت.
رئیس دیوان محاسبات کشور تأکید کرد: وظیفه نظارتی ما در دیوان محاسبات این است که بر عملکرد همه دستگاه ها و نهادهایی که به نحوی از بودجه کشور استفاده می کنند، نظارت کنیم و ما در چارچوب قانون مصوب به قراردادهای فوتبالی ورود خواهیم کرد.
بذرپاش ادامه داد: البته ممکن است برخی بگویند بسیاری از تیم های ورزشی ما مربوط به بنگاه های اقتصادی هستند که ما حتما از اهرم های دیگری برای نظارت بر این تیم های ورزشی نیز استفاده خواهیم کرد اما لازم است وزارت ورزش و جوانان هم به عنوان نهاد حاکمیتی که مسئول تنظیم مقررات در این حوزه است، به قراردادهای ورزشی ورود کند و ما هم از وزارت ورزش و جوانان حمایت می کنیم و پشتیبان آنان هستیم تا استانداردها و چارچوب های لازم برای انعقاد قراردادها را به باشگاه ها ابلاغ کنند.
وی بیان کرد: درست است که بسیاری از باشگاه ها می گویند ما خصوصی هستیم و با این روش ها سعی می کنند کمتر در چارچوب های نظارتی باشند اما وزارت ورزش و جوانان طبق قانون می تواند بر این باشگاه ها نظارت کند و ما در ابلاغیه خود از وزارت ورزش و جوانان خواسته ایم همت جدی تری در این زمینه داشته باشد و چارچوب هایی را برای باشگاه ها ابلاغ کند تا آنان در زمینه انعقاد قراردادها با مشکل مواجه نشوند.
رئیس دیوان محاسبات کشور متذکر شد: متأسفانه بعضا می بینیم برخی از باشگاه ها قراردادی منعقد می کنند و بعد از مدتی آن فرد از کشورمان شکایت می کند و کسی هم در این زمینه پاسخگو نیست و این مسئله فارغ از ضرر و زیان مالی برای کشور، ضرر و زیان روحی هم در پی دارد و مردم از این وضع رهاشدگی ناراضی هستند.
بذرپاش تأکید کرد: دیوان محاسبات در نظارت بر قراردادهای باشگاه های ورزشی جدی است و وزارت ورزش و جوانان هم باید در این زمینه جدی تر عمل کند، چرا که مشکلاتی که در قراردادهای گذشته به وجود آمده نشان دهنده آن است که ما تاکنون در این زمینه جدی نبوده ایم که باید این رویه اصلاح شود.