پنج‌شنبه 11 تیر 1405

ذخایر مورد نیاز تمام گروه‌های خونی در کردستان در شرایط ایده آل قرار دارد / اهداکنندگان خون معاف از جریمه تردد شبانه هستند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ذخایر مورد نیاز تمام گروه‌های خونی در کردستان در شرایط ایده آل قرار دارد / اهداکنندگان خون معاف از جریمه تردد شبانه هستند

سعید کریمیان با اشاره به اینکه مراکز اهدای خون استان در ماه مبارک رمضان فعال است، گفت: در حال حاضر به لحاظ ذخایر مورد نیاز تمام گروه‌های خونی در شرایط ایده آل قرار داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید کریمیان مدیرکل انتقال خون استان کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی، در این باره اظهار داشت: علیرغم اینکه روزه داری منافاتی با اهدای خون ندارد، به خاطر اهمیت ویژه تامین خون برای بیماران و عدم تمایل بعضی از روزه داران برای اهدای خون در طول روز، هماهنگی انجام شد تا اهدا کنندگان خون بتوانند پس از افطار حتی تا ساعت 12 شب به برخی از مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند.

کریمیان با اشاره به ویژگی ماه رمضان امسال گفت: متاسفانه امسال این ماه مبارک با خیز جدید موج چهارم کرونا مواجه شده که در این میان اعمال محدودیت های شبانه نیز بطور طبیعی برنامه ریزی را برای افراد مشکل تر کرده است.

وی افزود: انتقال خون استان نیز طبق سالهای قبل در شیفت صبح و بعد از ساعت 5 الی 10 شب و تا پاسی از بامداد به اهدا کنندگان خون خدمات رسانی می کند و به رغم گسترش کرونا و مشکلات ناشی از آن با همراهی عموم مردم مشکلی در تامین فرآورده های خونی بیماران نیازمند نخواهیم داشت.

مدیر کل انتقال خون کردستان با تاکید بر اینکه کلیه پروتکل‌های بهداشتی در مراکز اهدای خون سراسر استان رعایت می‌شود و تمامی وسایل و تجهیزات استفاده شده در پروسه اهدای خون نیز کاملا استریل و یکبار مصرف هستند، از مردم استان تقاضا کرد: اهدای خون را در این ایام فراموش نکنند و همانند گذشته با مراجعه به مراکز اهدای خون استان از بیماران حمایت کنند.

کریمیان اظهار داشت: در حال حاضر به لحاظ ذخایر مورد نیاز تمام گروه‌های خونی در شرایط ایده آل قرار داریم، ولی به این معنا نیست که مردم دیگر مراجعه نکنند، امیدواریم مردم مراجعه کنند تا بتوانیم پاسخگوی مناسبی باشیم.

اهداکنندگان خون جریمه نمی‌شوند

مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی یک نیاز دائم و همیشگی است و به یک زمان اختصاص ندارد افزود: بر این اساس انتقال خون به اهدای خون مستمر بصورت برنامه ریزی شده تاکید فراوانی دارد.

وی عنوان داشت: خوشبختانه با هماهنگی انجام شده، اهدا کنندگان خون هنگام مراجعه بعد از افطار، توسط پلیس راهور استان در خصوص محدودیت های تردد شبانه جریمه نخواهند شد و این گروه می‌توانند شماره پلاک خود را به واحد پذیرش انتقال خون اطلاع دهند.

وی از اهدا کنندگان خواست، اهدای خون خود را به شب های قدر موکول نکنند و مطمئن باشند با توجه به شرایط کرونایی فاصله گذاری اجتماعی بیش از گذشته در این پایگاه‌ها رعایت می شود که انتظار بر این است که اهدا کنندگان با علم به این موضوع در طی ماه مبارک رمضان برای این کار خداپسندانه مراجعه کنند.

انتاهی پیام /