یک‌شنبه 27 مهر 1404

رئال مادرید

رئال مادرید

وب‌گاه ورزش سه

پاری سن ژرمن گل سوم خود را با یک حرکتی تیمی تماشایی به ثمر رساند. تیکی‌تاکایی بی عیب و نقص از تیم لوئیس انریکه.

وب‌گاه عصر ایران

پیش از شروع دیدار حساس رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن، شوت ناخواسته کیلیان امباپه به یکی از عوامل پشت دروازه، سوژه اصلی عکاسان و خبرنگاران شد؛ این حادثه در حالی رخ داد که بازی با 10 دقیقه تأخیر به دلیل ترافیک آغاز شد.

وب‌گاه ورزش سه

هیچکس به اندازه لوکا مودریچ و لوکاس واسکز از فاجعه نیمه اول دیدار رئال مقابل پاری سن ژرمن ناراحت نیست.

وب‌گاه ورزش سه

پاری سن ژرمن در طوفانی 9 دقیقه‌ای و روی اشتباهات بازیکنان رئال دو بار دروازه تیم ژابی آلونسو رو باز کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در دقیقه 24 بازی رئال مادرید و پاری سن ژرمن در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها، اشرف حکیمی با فرار و پاس کلیدی به فابیان رویز که با گل سوم پاریسی ها و دبل رویز همراه بود، تیبو کورتوآ فقط تماشاگر این توپ بود. انتهای پیام /

وب‌گاه ورزش سه

رئال مادرید و پاری سن ژرمن در جذاب‌ترین دیدار جام جهانی باشگاه‌ها در ورزشگاه مت‌لایف به مصاف هم رفته‌اند.

وب‌گاه ورزش سه

ضربه سهمگین کیلین امباپه باعث مصدومیت جزئی یک نفر از افراد پشت دروازه شد.

وب‌گاه ورزش سه

سیدحسین حسینی در آستانه مهم‌ترین تصمیم دوران فوتبال خود قرار گرفته؛ چالشی میان علاقه و کدورت و انتخابی پر از نگرانی بابت آینده و به خصوص جام جهانی.

خبرگزاری دانشجو

گل اول پاری سن ژرمن به رئال مادرید توسط فابیان رویز گل دوم پاری سن ژرمن به رئال مادرید توسط عثمان دمبله

وب‌گاه ورزش سه

وکلای کارلو آنچلوتی از حکم یک سال زندان که دادگاهی در اسپانیا علیه او صادر کرده خوشحال هستند.

وب‌گاه فرارو

ترکیب رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن برای نبرد مرحله نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،

وب‌گاه ورزش سه

به دلیل سانحه رانندگی در اطراف ورزشگاه مت‌لایف و گیر افتادن اتوبوس رئال مادرید در ترافیک، بازی این تیم مقابل پی‌اس‌جی با تاخیر 10 دقیقه‌ای آغاز می‌شود.

وب‌گاه ورزش سه

ترکیب رئال و پی‌اس‌جی اعلام شد. مهم‌ترین تغییرات فیکس شدن امباپه و نیمکت‌نشینی ترنت الکساندر آرنولد به دلیل مصدومیت است.

وب‌گاه ورزش سه

مدافع انگلیسی رئال مادرید ممکن است به دلیل مصدومیت در تمرین، دیدار امشب مقابل پاری‌سن‌ژرمن را از دست بدهد.

وب‌گاه فرارو

ژابی آلونسو در دیدار مقابل دورتموند بار دیگر شاهد یکی از مشکلات مزمن رئال مادرید در این فصل بود.