پنج‌شنبه 23 بهمن 1404

رئیس اتاق اصناف تهران: ذخایر کافی روغن و برنج در کشور موجود است / لزوم خودداری مردم از خریدهای هیجانی

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رئیس اتاق اصناف تهران: ذخایر کافی روغن و برنج در کشور موجود است / لزوم خودداری مردم از خریدهای هیجانی

رئیس اتاق اصناف تهران با تأکید بر وجود ذخایر کافی روغن در کشور، از مردم خواست از خرید‌های هیجانی و نامتعارف خودداری کنند.

خبرگزاری میزان -

حمیدرضا رستگار در گفت‌و‌گو با میزان در مورد آخرین وضعیت عرضه کالا‌های اساسی در بازار به‌ویژه روغن گفت: روغن یکی از کالا‌های اساسی است که در بیش از 200 نوع محصول غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همواره نیاز جامعه به آن وجود دارد. وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای رفع کمبود‌های موقت در برخی مقاطع، افزود: در 2 هفته گذشته بار‌ها اعلام کرده‌ایم که روغن به میزان کافی برای تأمین نیاز کشور موجود است و محموله‌ها آماده تحویل به فروشگاه‌ها هستند.

رستگار با بیان اینکه خرید‌های نامتعارف می‌تواند موجب ایجاد کمبود ظاهری در فروشگاه‌ها شود، تأکید کرد: این موضوع باعث می‌شود برخی از اقشار جامعه به‌طور موقت با مشکل مواجه شوند، هرچند این وضعیت سریع برطرف می‌شود.

رئیس اتاق اصناف تهران از مردم درخواست کرد متناسب با نیاز واقعی خود خرید و از انباشت بی‌مورد کالا‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: روغن به‌تدریج در حال توزیع در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خرده‌فروشی‌ها است و مردم نباید نگران تأمین این کالا باشند.

رستگار به آخرین وضعیت تأمین برنج در کشور اشاره کرد و گفت: برنج وارداتی از جمله برنج پاکستانی و هندی به مقدار کافی وارد شده و آماده تحویل است.

وی با اشاره به آزادسازی واردات برنج، تاکید کرد: دولت محدودیت‌های واردات این کالا را برداشته و بازار را به حالت رقابتی بازگردانده است. این تصمیم باعث شده تا تعداد بیشتری از تجار و بازرگانان امکان واردات داشته باشند و بازار در شرایط متعادل‌تری قرار گیرد.

رستگار از روند کنونی بازار برنج به عنوان روندی تعادلی یاد کرد و گفت: با حذف انحصارها، بازار می‌تواند به شکلی رقابتی و متنوع به فعالیت خود ادامه دهد.