دوشنبه 25 خرداد 1405

رئیس‌جمهوری پنجشنبه 22 مهرماه به فارس سفر می‌کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رئیس‌جمهوری پنجشنبه 22 مهرماه به فارس سفر می‌کند

شیراز - ایرنا - استاندار فارس گفت: آیت‌الله دکتر ابراهیم رییسی رئیس جمهوری روز پنجشنبه 22 مهرماه جاری، در سفری یک روزه به استان فارس، مشکلات استان را بررسی و دستورهای راهگشا برای توسعه استان صادر خواهد کرد.

محمدهادی ایمانیه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: رئیس جمهوری علاوه بر شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با علما و نخبگان و برنامه‌های در نظر گرفته شده، چند بازدید سرزده نیز خواهد داشت.

وی ادامه داد: برخی اعضای هیات دولت در این سفر رئیس جمهوری را همراهی خواهند کرد. استاندار فارس اظهار داشت: در این سفر، برخی وزرا و معاونان رئیس جمهوری به نمایندگی از دکتر رئیسی، به شهرستان‌های فارس سفر و از نزدیک به مشکلات رسیدگی می‌کنند. استاندار فارس گفت: امیدواریم سفر آیت الله رئیسی پر خیر و برکت باشد و مشکلات استان در زمینه‌های راه، کشاورزی و صنعت با حضور هیات دولت، بررسی و چاره اندیشی شود.

*س_برچسب‌ها_س*