شنبه 1 آذر 1404

رامبد جوان: از 3 باز ازدواجم اصلا پشیمان نیستم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
رامبد جوان: از 3 باز ازدواجم اصلا پشیمان نیستم

رامبد جوان در تازه‌ترین گفت‌وگویش نگاه شخصی خود به عشق، انتخاب‌های عاطفی و مسیر پر فراز و نشیبی را که طی کرده تشریح کرده است؛ او تأکید می‌کند که تجربه‌های گذشته، حتی اشتباه‌ها، او را به انسانی پخته‌تر در آستانه 54 سالگی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامبد جوان که این روزها با برنامه «کارناوال» در شبکه نمایش خانگی حضور دارد، در یک برنامه تصویری در یوتیوب درباره نظرات و انتقادهایی که به‌خاطر تعداد دفعات ازدواجش مطرح می‌شود، توضیح داد:

«هر انسانی در زندگی‌اش حق عاشق شدن دارد. عشق در زندگی همه ما هست. من جزو آدم‌هایی هستم که با علاقه به سمت عشق می‌روم و اگر برایم اتفاق بیفتد، با اشتیاق آن را می‌پذیرم. شاید حالا بتوانم بگویم در زندگی اولی که با ماندانا تشکیل دادم، باید بیشتر صبر می‌کردم و با خونسردی بیشتری تصمیم می‌گرفتم. شاید عجله کردم؛ اما این سهم زندگی من است.»

او اضافه کرد: «اگر آن زندگی‌ها را تجربه نمی‌کردم و آن تصمیم‌ها را نمی‌گرفتم، امروز در جایگاهی که ایستاده‌ام نبودم. من پشیمانی ندارم؛ نسبت به زندگی، تصمیمات و اعمالم حس پشیمانی در من نیست. البته حتماً به خیلی از آن‌ها نقد دارم و می‌دانم برخی غلط بودند، اما همین اشتباه‌ها مرا باتجربه‌تر و فهمیده‌تر کرده‌اند. حالا که در آستانه 54 سالگی هستم، در جاهای مختلف عاقلانه‌تر تصمیم می‌گیرم و اشتباهاتم را با جسارت و اعتمادبه‌نفس می‌پذیرم.»

242244

کد مطلب 2146039