رامبد جوان
رامبد جوان
«کارناوال» مسابقهای با حضور شرکت کنندههای مختلفی که هر کردام ایدهای برای اجرا دارند. اجراهایی که توسط تماشاگران قضاوت میشوند. حضور گروههای مختلف هنری را میتوان نقطه قوت این برنامه دانست. با این حال به نظر میرسد این برنامه زیر سایه «خندوانه» باشد. رامبد جوان همان فرمولهایی را تکرار کرده که قبلا در «خندوانه» استفاده کرده بود.
پلتفرمهای آنلاین در جهان به تدریج جای تاکشوهای سنتی را گرفتهاند و غولهای رسانهای در آمریکا یکی پس از دیگری گفتوگوهای تلویزیونی را تعطیل میکنند. در اتفاقی مشابه با کشورمان، بسیاری از مجریان و برنامهسازان مشهور تلویزیونی در حال کوچ به پلتفرمهای نمایش خانگی هستند؛ با این توجیه که مردم دیگر آنها را تماشا نمیکنند چراکه مخاطب ترجیح میدهد هرزمان که میخواهد برنامه مورد علاقهاش...
درباره کارناوال باید بگویم که تنوع لوکیشن در آن، جذابیتهای بسیاری به کار رامبد جوان داده و گواهی پختگی و جسارت جوانانه و در حین حال، مجربانه اوست. او ثابت کرده است که پا در هر عرصهای برای برنامهسازی میگذارد، یک اتفاق تازه رقم میزند و تا مدت ها، جریان جدیدی در عرصه هنر و فرهنگ به وجود میآورد.
رامبد جوان مجری و کارگردان «کارناوال» ابراز امیدواری کرد که دست همه جنگطلبان و همه افرادی که از جنگ منفعت میبرند برای همیشه از کشور عزیزمان کوتاه شود.
«به امید آنکه دست همه جنگ طلبان و همه کسانی که از جنگ منفعت میبرند برای همیشه از کشور عزیزمان کوتاه شود و آبادانی و پیشرفت، تنها چشماندازمان برای ایران عزیزمان باشد.»
به تعبیری در رقابت هنرمندان در «کارناوال» آنچه بیش از متر و معیاری فنی و هنری در هر اجرا واجد اهمیت و تعیینکننده است، میزان ارتباط اثر با مخاطب است. نکتهای که در همین قسمت ابتدایی و در رقابت میان علی اوجی و امیرمهدی ژوله تبدیل به محور اصلی مجادله و مباحثه میان دو طیف از مخاطبان هم شد.
در این ویدیو صحبتهای تلخ و احساسی امیرمهدی ژوله را در برنامه «کارناوال» رامبد جوان درباره مهاجرت را خواهیم دید.
هنوز که قسمت اول برنامه کارناوال رامبد جوان پخش نشده است این نوشته سراسر مدح و ثنا را مخاطب با چه معیاری مورد سنجش قرار دهد؟
شماری از هنرمندان مطرح کشور با انتشار مطالبی در فضای مجازی، نسبت به وضعیت کنونی واکنش نشان داده و حمایت خود را از وطن و نیروهای مسلح اعلام کردند.
رامبد جوان با انتشار یک استوری در اینستاگرام به حمله اسرائیل به صداوسیما واکنش نشان داد.
پخش «کارناوال»، تازهترین تجربه «رامبد جوان» از 21 خرداد آغاز شدهاست. برنامهای که به ادعای سازندگانش تلاشی است برای پیوندی جدید میان هنر، سرگرمی و مشارکت مردم.
چند اشتباه بسیار مبتدیانه در قسمت اول کارناوال رامبد جوان بود که حیرت برانگیز است؟ و پرسش اصلی این است که مخاطب را چی تصور کردهاید؟ در این روزگار که امکان استفاده از انواع وسایل دیداری و شنیداری وجود دارد چرا برای دیدن چنین ترکیبی وقت و هزینه کند؟
رامبد جوان این روزها در تدارک طراحی و تولید برنامهای با عنوان «کارناوال» است که در آیندهای نزدیک از پلتفرم فیلمنت پخش خواهد شد. به بهانه مصاحبه اخیر و در آستانه پخش این برنامه، سراغ برنامههایی رفتهایم که از زمان تعطیلی «خنوانه» تا به امروز بر پایه ایدههای این برنامهساز و اتاق فکر همراهش، به تولید رسیده و تلاش کردهاند بخشی از خلا بهوجود آمده در تولیدات سرگرمکننده سیما در دوران...
وقتی سینما دیگر قصه نمیگوید، وقتی خندهها بیمزهتر از همیشهاند و وقتی صندلیهای سینما پر میشود اما قلب تماشاگر خالی میماند، یعنی چیزی در ذائقه مخاطب عوض شده. اما این تغییر، انتخابی طبیعی مردم است یا ترس سرمایهگذار و خلأ نگاه جسورانه؟
«کارناوال» قرار است دو روز در هفته منتشر شود. در واقع هر قسمت در دو بخش عرضه میشود که مخاطبان میتوانند بخش اول را روزهای چهارشنبه و بخش دوم را روزهای پنجشنبه در پلتفرم فیلمنت تماشا کنند.
در این گزارش به سراغ برنامههایی رفتهایم که از زمان تعطیلی «خنوانه» تا به امروز بر پایه ایدههای این برنامهساز و اتاق فکر همراهش، به تولید رسیده و تلاش کردهاند بخشی از خلا بهوجود آمده در تولیدات سرگرمکننده سیما در دوران «تحول» را جبران کنند.