جمعه 2 آذر 1403

راهکاری نوین برای پایان جریمه‌های اشتباهی و کنترل هوشمند خودروها

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
راهکاری نوین برای پایان جریمه‌های اشتباهی و کنترل هوشمند خودروها

طرح پلاک سوم با نصب چیپ الکترونیکی روی خودروها، به عنوان راهکاری نوین برای کاهش خطاهای جریمه‌های رانندگی و کنترل هوشمند خودروها به زودی اجرا می‌شود.

طرح پلاک سوم با نصب چیپ الکترونیکی روی خودروها، به عنوان راهکاری نوین برای کاهش خطاهای جریمه‌های رانندگی و کنترل هوشمند خودروها به زودی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح پلاک سوم به‌عنوان راهکاری جدید برای افزایش دقت در ثبت تخلفات رانندگی و کاهش جریمه‌های اشتباهی است، این فناوری شامل نصب یک چیپ الکترونیکی روی خودروها است که اطلاعات خودرو را به‌صورت مستقیم و هوشمند به سیستم‌های کنترلی منتقل می‌کند.

با اجرای پلاک سوم، جریمه‌های اشتباهی خودروها به صفر می‌رسد

سردار احمدرضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی، در برنامه تلویزیونی صف اول اعلام کرد که پلیس به دنبال استفاده از فناوری‌های نوین از جمله پلاک سوم است.

وی توضیح داد: در این روش، یک چیپ الکترونیکی حاوی اطلاعات خودرو به‌عنوان پلاک سوم روی خودروها نصب می‌شود. این فناوری امکان خواندن دقیق اطلاعات خودرو را فراهم می‌کند و به این ترتیب، مشکل ارسال اشتباه پیامک‌های جریمه رانندگی به صفر می‌رسد، زیرا این چیپ غیرقابل دستکاری است.

سردار رادان همچنین افزود که با اجرای این طرح، نظارت بر تخلفات رانندگی دقیق‌تر و سریع‌تر انجام خواهد شد و در آینده شاهد کاهش قابل توجه خطاهای مرتبط با ثبت تخلفات خواهیم بود.

پلاک سوم، راهکاری نوین برای کنترل هوشمند خودروها

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره پروژه پلاک سوم توضیح داد: این فناوری جدید به منظور کنترل دقیق‌تر و هوشمندتر خودروها طراحی شده است.

وی گفت: پلاک سوم به کمک چیپی که روی خودرو نصب می‌شود، امکان خوانش اطلاعات خودرو را بدون نیاز به دوربین‌های تشخیص ارقام پلاک فراهم می‌کند. دستگاه‌های ویژه‌ای که به "ریدر" معروف هستند، قادرند اطلاعات این چیپ را به سیستم‌های کنترلی منتقل کنند.

وی افزود: این فرآیند به ما اجازه می‌دهد تا با دقت بالا و کمترین خطا، اطلاعات مورد نیاز خودرو را در اختیار داشته باشیم. پلاک سوم نه‌تنها در کنترل تخلفات رانندگی همچون سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و نداشتن معاینه فنی کمک خواهد کرد، بلکه به هیچ عنوان قابل دستکاری نیست.

سردار حسینی همچنین تأکید کرد: اجرای این طرح به زیرساخت‌های فناورانه نیاز دارد و وزارت ارتباطات در این زمینه مسئولیت عمده‌ای بر عهده دارد.

وی گفت: در صورت اجرایی شدن پلاک سوم، بسیاری از کنترل‌های ما بدون هیچ‌گونه خطا و حتی با خطای نزدیک به صفر انجام خواهد شد.

سردار رادان خاطرنشان کرد: این فناوری نیازی به تعویض پلاک ندارد و فقط یک قطعه جدید روی پلاک فعلی خودروها نصب می‌شود.

سردار حسینی در پایان اعلام کرد: به زودی این طرح اجرایی خواهد شد و به بهبود کنترل ترافیک و ارتقای ایمنی رانندگی کمک می‌کند.