پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

راهکار معاون شهردار تهران برای تحقق نتایج مطلوب پروژه‌های شهری

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
راهکار معاون شهردار تهران برای تحقق نتایج مطلوب پروژه‌های شهری

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از امتیازدهی به مناطق 22 گانه و تسهیل در روند امور و اقدامات شهری خبر داد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از امتیازدهی به مناطق 22 گانه و تسهیل در روند امور و اقدامات شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده با اشاره به سیاست‌های جدید ارزیابی و امتیازدهی به مناطق شهری گفت: امتیازدهی ما به مناطق یک ابزار سیاست‌گذاریِ راهبردی بر مبنای ظرفیت‌های قانونی موجود در تأمین منابع محلی و همچنین تسهیلگری و بهبود عملکرد مدیران شهری است. این موضوع باعث می‌شود تا مناطق بر اساس برنامه، هدفمند و رقابتی در مسیر ارائه خدمات شهری حرکت کنند.

وی با تاکید بر تنوع اقشار منطقه 4 تهران خاطرنشان کرد: این منطقه ترکیبی گسترده دارد؛ از محله‌های برخورداری مانند پاسداران و برج سفید تا محلاتی همچون خاک سفید. بنابراین رویکرد ما برای توسعه و نوسازی در هر بخش، متناسب با خصوصیات آن تعریف شده است.

فروزنده در ادامه اظهار داشت: در موضوع نوسازی بافت فرسوده به ویژه در محلاتی مانند شمیران‌نو، گلشن و خیابان استخر، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای جهت ارائه تسهیلات و ایجاد مشوق‌های لازم برای نوسازی نیاز است تا روند نوسازی با سرعت بیشتری پیش برود.

وی تصریح کرد: در بخش برخوردار نیز این نیاز قابل توجه است که با سازندگان و سرمایه‌گذاران جلسات توجیهی و تسهیلگری در فرآیندها برگزار شود تا زمینه سرمایه‌گذاری‌های جدید و توسعه شهری در فضایی مطمئن و شفاف فراهم شود.

معاون شهردار تهران محور اقدامات این نهاد را چنین تشریح کرد: ایمن‌سازی، نوسازی و زیباسازی شهری از مأموریت‌های اصلی شهرداری تهران است و این رویکرد در صدر برنامه‌های ما قرار دارد. تسهیل روند صدور پروانه ساختمانی و فرایند پایانکار نیز به زودی با سازوکاری نوین در مناطق اجرایی خواهد شد.

فروزنده نوع مدیریت را متناسب با اقتضای هر منطقه دانست و گفت: نگاه ما این است که هر محله، ناحیه و منطقه نیاز به برنامه‌ریزی ویژه دارد. به همین دلیل هر شهردار منطقه، نقشه راه مشخص برای حوزه مدیریتی خود دارد که این نقشه در قالب اهداف و برنامه‌های اجرایی به سطح ناحیه، محله و حتی مدیر محله تقسیم می‌شود.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی شهرداری تهران توجه به محلات کمتر برخوردار است، افزود: ارتقای خدمات و زیرساخت‌ها در محلات محروم منطقه 4 و دیگر مناطق تهران، بنیادی‌ترین برنامه ما برای توسعه عدالت شهری است.

پس از بازدید میدانی لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، از پروژه‌های در دست احداث منطقه 4، جلسه‌ای هم‌اندیشی با حضور سید محمد موسوی، شهردار منطقه و معاونین اجرایی و مدیران شهری این منطقه برگزار شد.

در این جلسه فروزنده هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی را گفتگوی نزدیک با مدیران برای رسیدن به فهم مشترک و دستیابی منسجم‌تر و بهتر به اهداف عنوان کرد.

وی با ابراز خرسندی از وضعیت منطقه 4 افزود: خوشبختانه در این منطقه شاهد اقدامات خوبی در حوزه مدیریت شهری هستیم. وضعیت نظافت و نگهداشت شهری در منطقه 4 مطلوب ارزیابی شده و روند پیشرفت پروژه‌ها نیز رضایت‌بخش است.

معاون شهردار تهران در ادامه به رویکردهای کلان شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: «ما در شهرداری تهران با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، در چهار قالب اصلی در حال خدمت‌رسانی به شهروندان هستیم: تحول درونی سازمانی، تحول کالبدی شهر، تحول نرم‌افزاری و بهبود رابطه با مردم که صد البته رسیدگی به هر یک از این مقولات، مبحثی جداگانه با اهمیت ویژه خود را دارد.

فروزنده تاکید کرد: تمامی کارها و اقداماتی که در شهرداری تهران انجام می‌گیرد، ویژه و مختص مردم است و رضایت آن‌ها اولویت اصلی کار ماست که البته رضایت خداوند متعال را نیز در پی خواهد داشت.

در پایان این جلسه، فروزنده و موسوی به صورت جداگانه به مشکلات و چالش‌های مطرح شده از سوی مدیران اجرایی منطقه پاسخ دادند و راهکارهای عملیاتی و حمایتی لازم را ارائه کردند تا روند پیشرفت پروژه‌ها و ارائه خدمات با سرعت و کیفیت بیشتری ادامه یابد.