دوشنبه 23 تیر 1404

راه اندازی 58 مرکز درمانی در عراق در ایام اربعین

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
راه اندازی 58 مرکز درمانی در عراق در ایام اربعین

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: در ایام اربعین، 58 بیمارستان و مرکز درمانی در کشور عراق راه اندازی خواهد شد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: در ایام اربعین، 58 بیمارستان و مرکز درمانی در کشور عراق راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، میثم افشار دبیرکل هلال احمر گفت: برای ارائه خدمت مناسب و در شأن زوار سیدالشهدا ما طبق برنامه‌ریزی که انجام شده 58 بیمارستان و درمانگاه و پایگاه درمانی در کشور عراق پیش بینی کردیم و راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: ما آمادگی داریم که از ظرفیت مواکب درمانی داوطلبی استفاده کنیم و انشاالله این تعداد مواکبی که حول وحوش 60 موکب و درمانگاه چندین برابر تا مرز 500 درمانگاه را ما می‌توانیم مدیریت کنیم.

دبیرکل هلال احمر گفت: از جهت تأمین دارو و تجهیزات، حدود 8000 نفر نیروی داوطلب که عمدتاً نیروی کادر درمان ما هستند و نیروهای پشتیبانی عملیات پیش‌بینی شدند و انشاالله به صورت پلکانی با برنامه‌ریزی قبلی اعزام خواهند شد (به صورت زمینی و هوایی)؛ که در واقع این 8000 نفر وظیفه اصلی عملیات درمان و امداد نجات را در کشور عراق بر عهده خواهند داشت.

افشار در ادامه بیان کرد: 11 تا محل اسکان تدارک دیده شده در شهرهای نجف، کربلا و کاظمین برای این نیروهای عملیاتی، اتفاق خوبی که در جمعیت هلال احمر سال گذشته رخ داد الصاق 1000 دستگاه خودروی امدادی و عملیاتی و ناوگان حمل و نقل در واقع جمعیت بود که برکاتش را در همین جنگ 12 رژیم صهیونیستی دیدیم و چه تبعات مثبتی برای ما داشت و انشاالله این الصاق و اضافه شدن برکات خودش رو در عملیات اربعین در ارائه خدمت بهتر نشان خواهد داد.