سه‌شنبه 17 تیر 1404

رایزنی باشگاه استقلال برای جذب یک مهاجم کامرونی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
رایزنی باشگاه استقلال برای جذب یک مهاجم کامرونی

باشگاه استقلال در تلاش است از طریق مشاور مدیرعامل این باشگاه مهاجمی کامرونی را جذب کند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال و کلارنس سیدورف مشاور مدیرعامل باشگاه اسامی تعدادی از بازیکنان خارجی را در اختیار مسئولان باشگاه استقلال قرار داده‌اند تا از بین آنها بهترین گزینه‌ها انتخاب شوند. در نهایت و پس از مشورت با سیدورف، چند گزینه خارجی مدنظر مسئولان باشگاه استقلال قرار گرفتند که یکی از آنها رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی تیم روبین‌کازان روسیه بود.

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

این بازیکن امروز یا فردا به ایران می‌آید و پس از شرکت در تست‌های پزشکی، قراردادش با استقلال را نهایی می‌کند. در پست وینگر هم یک بازیکن ولزی در لیست استقلال قرار گرفته است که مذاکرات با او همچنان ادامه دارد. بازیکن دیگر از کشور کامرون است که در پست مهاجم بازی می‌کند. رایزنی های از طرف مسئولان استقلال با این بازیکن انجام شده و حتی سیدورف نیز در تلاش است او را برای حضور در استقلال متقاعد کند.

گفته می‌شود وضعیت چند بازیکن دیگر نیز در حال بررسی است تا در صورت تأیید از سوی ساپینتو و سیدورف، مذاکرات با آنها انجام شود.