رایزنی سهجانبه پوتین، ماکرون و شولتس
روسای جمهور روسیه، فرانسه و صدر اعظم آلمان درباره اوکراین به صورت تلفنی گفتگو کردند.
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه؛ امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه و اولاف شولز، صدراعظم آلمان تماس تلفنی مشترکی برقرار کردند و در جریان آن درباره وضعیت اوکراین گفتوگو کردند.
در بیانیهای که کرملین امروز (شنبه) منتشر کرد، آمده است: «در این مکالمه تلفنی، توجه ویژهای به وضعیت فرآیند مذاکرات که به دلیل کییف متوقف شده بود، معطوف شد».
کرملین افزود: پوتین همچنین با شولتس و ماکرون درباره اقداماتی صحبت کرد که روسیه برای عادی سازی زندگی مسالمت آمیز در دونباس انجام میدهد.
رئیس جمهور روسیه بر خطر تحویل تسلیحات به اوکراین تأکید کرد و گفت: تزریق تسلیحات غربی به اوکراین وضعیت را بیثبات و بحران انسانی را تشدید می کند.
در همین راستا، کاخ الیزه هم در بیانیهای اعلام کرد که ماکرون و شولتس از پوتین خواستند 2500 نیروی بازداشت شده توسط روسیه در مجتمع آزوفستال را آزاد کند.
دفتر صدراعظم آلمان در بیانیهای اعلام کرد که پوتین به شولتس و ماکرون اطمینان داد که میخواهد اجازه دهد صادرات گندم با اوکراین از سر گرفته شود.
همچنین بخوانید