چهارشنبه 17 بهمن 1403

رتبه اول آذربایجان شرقی در راه اندازی واحدهای تولیدی جدید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رتبه اول آذربایجان شرقی در راه اندازی واحدهای تولیدی جدید

تبریز - ایرنا - معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی از راه اندازی 60 واحد جدید تولیدی و 75 طرح توسعه در این استان در چهار ماهه نخست سال جهش تولید خبر داد و گفت: در زمینه راه اندازی واحدهای تولیدی جدید رتبه نخست کشور را داریم.

نادر اصغرپور روز دوشنبه با اشاره به اینکه راه اندازی طرح های یاد شده در سال جاری همسو با برنامه تعمیق و توسعه ساخت داخل می باشد، گفت: این 60 واحد جدید تولیدی با سرمایه گذاری بیش از 240 میلیارد تومان و اشتغال جدید یکهزار نفر درچهار ماهه سال جهش تولید راه اندازی شده است.

وی افزود: عمده طرح های راه اندازی شده جدید در زمینه های ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه می باشند.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت استان همچنین از راه اندازی 75 طرح توسعه واحدهای صنعتی با سرمایه گذاری بیش از 800 میلیارد تومان در سال جاری خبر داد و گفت: سرمایه گذاری در طرح های توسعه ای استان منجر به افزایش اشتغال یکهزار و 200 نفری و کسب رتبه دوم کشوری شده است.

وی افزود: عمده طرح های توسعه ای راه اندازی شده در زمینه صنایع غذایی و آشامیدنی، محصولات شیمیایی، لاستیک، پلاستیک، ماشین آلات و تجهیزات همسو با مزیت های نسبی استان و توانمندی های واحدهای صنعتی استان می باشد.

اصغرپور از بازگشت واحدهای تعطیل و راکد به چرخه تولید به عنوان اولویت سازمان صمت استان یاد کرد و گفت: در همین راستا فعالیت تعداد 30 واحد تولیدی تعطیل شده در داخل شهرک های صنعتی استان به منظور صیانت از اشتغال بیش از 200 نفر تداوم یافت.

آذربایجان شرقی بیش از چهار هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ دارد.

*س_برچسب‌ها_س*