شنبه 21 تیر 1404

رجب طیب اردوغان

رجب طیب اردوغان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه طی سفری رسمی، امروز در رأس یک هیئت بلندپایه وارد جده در عربستان شد.

وب‌گاه عصر ایران

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز دوشنبه طی سفری رسمی و در نخستین سفر خود به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، وارد جده عربستان شد.

وب‌گاه عصر ایران

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، پیش از سفر به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در یک سخنرانی به شرط دمشق برای خروج نیروهای ترکیه از شمال سوریه واکنش نشان داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس جمهور ترکیه گفت: متأسفانه اسد خواستار خروج ترکیه از شمال سوریه است که چنین چیزی رخ نخواهد داد چون ما در آنجا با تروریسم مبارزه می‌کنیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

رئیس جمهور ترکیه گفت: متأسفانه اسد خواستار خروج ترکیه از شمال سوریه است که چنین چیزی رخ نخواهد داد چون ما در آنجا با تروریسم مبارزه می‌کنیم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

صدور مجوز اقامت در ترکیه برای خارجی‌ها در شهر استانبول متوقف شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بلومبرگ، دولت ترکیه از امروز مالیات بر سوخت در این کشور شامل بنزین و گازوئیل را 3 برابر کرد. این اقدام با هدف تأمین مخارج بازسازی مناطق زلزله زده این کشور در دستور کار دولت ترکیه قرار گرفته و مالیات بر سوخت این کشور 200 درصد بالا رفته است. افزایش مالیات بر سوخت به خزانه داری ترکیه اجازه خواهد داد که جریان درآمد ورودی را هم حفظ کند. بر...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه گفت که آنکارا از گسترش ناتو علیه هیچ کشور خاصی حمایت نمی‌کند، بلکه برای تضمین ثبات در جهان حامی گسترش آن است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رییس جمهور کشور ترکیه اعلام کرده است که او درباره تمدید توافق غلات با ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه هم عقیده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی وزارت امور خارجه کشور روسیه در واکنش به پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو، این اقدام را تغییر دهنده توازن قوا در اروپا دانست.