یک‌شنبه 8 شهریور 1405

رشد اقتصادی صفر درصدی در انتظار انگلیس

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رشد اقتصادی صفر درصدی در انتظار انگلیس

در پی ورشکستگی شماری از بانک‌های اروپایی و آمریکایی اغلب موسسات ارزیابی پیش بینی‌های خود را درباره رشد اقتصادی کشور‌های غربی کاهش دادند.

موسسه معتبر گلدمن پیش بینی رشد اقتصادی انگلیس را برای سال جدید میلادی کاهش داد و از دو دهم درصد به صفر درصد رساند.

در پی ورشکستگی شماری از بانک‌های اروپایی و امریکایی و بروز پیامد‌های آن و نیز بی ثباتی در بازار‌های مالی، اغلب موسسات ارزیابی پیش بینی‌های خود را درباره رشد اقتصادی کشور‌های غربی کاهش داده اند.

در پیش بینی جدید موسسه گلد من، رشد اقتصادی اتحادیه اروپا نیزدر سال جاری میلادی از یک درصد به هفت دهم درصد کاهش یافته است.

این در حالی است که پس از ورشکستگی چند بانک از جمله سیلیکون، ولی امریکا، سیگنچر و کردیت سوئیس دولت‌های این کشور‌ها برای نجاتشان دست به اقدامات حمایتی زدند، اما نتوانستند اعتماد را به بازار برگردانند و روز دوشنبه بازار‌های مالی اروپا با افت شدید مواجه شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی