جمعه 28 شهریور 1404

رشد 18 هزار واحدی بورس / شاخص ها سبز شدند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
رشد 18 هزار واحدی بورس / شاخص ها سبز شدند

بازار سرمایه بر خلاف روزهای گذشته، روندی صعودی داشت و شاخص کل بورس بیش از 18 هزار واحد افزایش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز با 18 هزار و 652 واحد افزایش تا رقم یک میلیون 556 هزار واحد افزایش یافت. شاخص کل با معیار هم وزن هم با 8210 واحد صعود رقم 484 هزار و 460 واحد را ثبت کرد.

در این بازار 426 هزار معامله به ارزش 51 هزار و 129 میلیارد ریال را ثبت کرد.

76 درصد نمادهای بورسی مثبت و 24 درصد منفی بودند که از میان آن‌ها ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان و بانک ملت نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

فرابورس به کانال 20 هزار واحد بازگشت

شاخص کل فرابورس نیز امروز با 291 واحد افزایش به کانال 20 هزار واحد برگشت و رقم 20 هزار و 211 واحد را ثبت کرد.

در این بازار 240 هزار معامله انجام شد که 62 هزار و 456 میلیارد ریال ارزش داشت.

66 درصد نمادهای فرابورسی مثبت و 34 درصد منفی بودند و پلیمر آریاساسول، بیمه پاسارگاد و پتروشیمی زاگرس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

طی معاملات امروز بیشترین پول حقیقی به گروه خودرو و ساخت قطعات و همچنین سیمان، آهک و گچ بود و بیشترین خروج پول حقیقی نیز از بانک‌ها و موسسات اعتباری و محصولات شیمیایی بود.

همچنین بخوانید