رشد 2.5 برابری تولید آسفالت در پایتخت / تولید آسفالت امسال از مرز 850 هزار تن عبور کرد

سخنگوی کمیته آسفالت معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: تولید آسفالت در سال جاری با رشد 2.5 برابری نسبت به شهریور سال گذشته روبرو بوده است.
در نشست امروز (یکشنبه 12 شهریور) کمیته آسفالت که به ریاست هادی حق بین سرپرست معاونت فنی و عمرانی و با حضور جمعی از مدیران ارشد این معاونت برگزار شد، گزارشی از آخرین فعالیتهای صورت گرفته در حوزه تولید آسفالت و نیز مرمت و روسازی معابر بزرگراهی و غیر بزرگراهی پایتخت ارائه شد.
تولید آسفالت در سال جاری از مرز 850 هزار تن عبور کرده است
مهدی صداقتی سخنگوی کمیته آسفالت معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه میزان تولید آسفالت در سال جاری از مرز 850 هزار تن عبور کرده است، از رشد 2،5 برابری این شاخص نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
وی افزود: تاکنون 650 هزار تن از آسفالت تولید شده، تحویل مناطق شده که معادل 70 درصد از حجم آسفالت تولیدی در سال جاری است.
سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، همچنین با بیان اینکه عملیات مرمت اساسی روکش آسفالت بزرگراه آزادگان تا پایان مهرماه امسال به اتمام میرسد، یادآور شد: اقدامات زیرساختی در بخشی از این مسیر بزرگراهی تا برطرف شدن کامل مشکلات موجود ادامه خواهد داشت.
وی با تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر روند پخش و اجرای عملیات روسازی آسفالتی، تصریح کرد: ناظران فنی مناطق، وظیفه پایش مستمر دارند و این در حالی است که انجام بازدیدهای مکرر و سرزده نیز در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران قرار دارد.
به گفته سخنگوی کمیته آسفالت معاونت فنی و عمرانی، میزان رضایت شهروندان از بهسازی معابر بزرگراهی و غیر بزرگراهی بر اساس آمارهای موجود به 58 درصد رسیده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری