شنبه 28 تیر 1404

رشیدی کوچی: در ایتا و بله نمی‌شود از حقوقمان در برابر جهانیان دفاع کنیم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
رشیدی کوچی: در ایتا و بله نمی‌شود از حقوقمان در برابر جهانیان دفاع کنیم

رشیدی کوچی گفت: واقعیت این است که ما به عنوان شهروند نمی‌توانیم از حق و حقوق خودمان در برابر جهانیان در «ایتا» و «بله» دفاع کنیم. در حوزه بین‌الملل اصلاً دیده نخواهیم شد. اما در توییتر، اینستاگرام و حتی تلگرام، این فضا برای دیده شدن وجود دارد.

جلال رشیدی کوچی گفت: می‌گویند واتساپ شبکه‌ای صهیونیستی است. خب، قبول! مردم هم قبول کرده‌اند. پس چرا تلگرامی که با شما همکاری داشته و حتی گفته شده که خیلی مستقل‌تر از واتساپ است، هنوز رفع فیلتر نشده؟ یا اینکه اگر می‌خواهید فیلتر باقی بماند من متوجه نمی‌شوم که مردم عادی چه گناهی دارند؟ مگر امنیت فرمانده‌های ما به خطر نیفتاده بود؟ ممنوعیت را برای مسئولین قرار دهید، نه برای مردم.

در حالی‌که حالا شرایط دقیقاً برعکس شده: مردم عادی دسترسی‌شان محدودتر شده و مسئولین به شبکه‌های مختلف متصل هستند.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر رشیدی کوچی: ادامه فیلترینگ یعنی لجبازی با مردم نه سیاست امنیتی / ممنوعیت را برای مسئولان بگذارید نه مردم! بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.