فیلترینگ
فیلترینگ
«آقای پزشکیان وعده کرده و عهد بسته بود با ملت که فیلترینگ را بردارد. این اتفاق نیفتاد و وعده فراموش شد و به ملت نگفتند چرا به وعده عمل نشد جملگی هیچ، دیوار تازه ای به دور حق آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات کشیدند.»
«امیرحسین جلالی ندوشن»، سخنگوی انجمن علمی روانپزشکی ایران درباره افزایش نرخ خودکشی در ایران به اقتصادنیوز میگوید:«گزارش اخیر رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران نشان میدهد مرگ در اثر خودکشی در میان زنان، در چند سال گذشته، دو برابر شده است. در دنیا معمولاً اقدام به خودکشی در زنان بیشتر اما میزان مرگ کمتر است. اما در ایران شاهد افزایش مرگ در زنان بودهایم، که این بسیار نگرانکننده است.»
اقتصادنیوز: مهرداد سپهوند، اقتصاددان در واکنش به لایحه دولت پزشکیان درباره فضای مجازی تاکید می کند: این نگرانی از طرف مردم وجود دارد که این لایحه در نبود تعاریف شفاف و سازوکارهای دقیق نظارت حقوقی به ابزاری برای برخورد با منتقدان یا رسانههای مستقل تبدیل شود.
اقتصادنیوز: کامبیز نوروزی به لایحه جدید دولت درباره مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی واکنش نشان داد.
سخنگوی انجمن علمی روانپزشکی ایران به اقتصادنیوز میگوید:«از طرف انجمن روانپزشکی نامهای به دفتر اطلاعرسانی دولت ارسال کرد و پیشنهادهایی برای بازسازی روانی جامعه، ارائه شده است.»
بهزاد نبوی گفت: پزشکیان میگوید هر چه رهبری بگوید من گوش میکنم. همه (روسای جمهور) هم همینطور بودند. از آقای هاشمی گرفته تا به امروز همه روسای جمهور با وجود کمی بحث و گفتوگو (نظر رهبری را پذیرا بودند).
سید محمدعلی ابطحی نوشت: رفع فیلترینگ تغییر دبیر فضای مجازی می خواهد و پیگیری رئیس جمهور.
فیروزآبادی با اشاره به سیاسی بودن واژه اینترنت طبقاتی گفت: «گروهی از مخالفان این طرح با واژهسازی «اینترنت طبقاتی» تلاش دارند خشم و مخالفت خود را نشان دهند.»
پسر پزشکیان با توئیتی که در آن در مورد تدریج در دل اصلاحات صحبت کرده بود واکنش محمد علی ابطحی را برانگیخت.
اقتصادنیوز: محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نسبت به اظهارنظر پسر رئیس جمهور واکنش نشان داد.
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نسبت به اظهارنظر پسر رئیس جمهور واکنش نشان داد.
فعالیت و ارائه خدمات در تمام حوزههای زندگی از ارتباطات گرفته تا بانکداری و خردهفروشی و خدمات بهداشتی و... همگی تحت تاثیر یا وابسته به وجود اینترنت هستند.
اقتصادنیوز: آقای پزشکیان حتماً از نتایج نظرسنجیها مطلع هستند که در دوران جنگ اولین دغدغه نیمی از مردم و با فاصله زیاد عدم دسترسی به اینترنت بوده است.
این جنگ گرچه تهدید بود، ولی فرصتی خوب بود برای مخالفان فنآوری و اینترنت که بدانند زندگی در دنیای امروز نهتنها بدون اینترنت ممکن نیست، بلکه هرگونه پیشرفتی هم مشروط به تقویت آن است.
فیلترینگ در را به روی نفوذپذیری و ناامنی روانی باز کرد
اقتصادنیوز: دکتر «امیرحسین جلالی ندوشن»، سخنگوی انجمن علمی روانپزشکی ایران می گوید: فیلترینگ و انسداد اجتماعی نهتنها مانع رشد روانی جامعه میشوند، بلکه در را به روی نفوذپذیری و ناامنیهای روانی باز میگذارد. در مقابل، گشودگی، دیالوگ برقرار کردن و زدودن عوامل اجتماعیِ تهدیدکنندهی سلامت روان میتوانند جامعه را تابآورتر کنند.