رضازاده: مسیر کسب کرسی بینالمللی با مدالآوران المپیکی هموار میشود
تهران - ایرنا - دارنده 2 مدال طلای المپیک 2000 سیدنی و 2004 آتن حضور بزرگان رشته وزنهبرداری را در فدراسیون یک فرصت بینظیر خواند و گفت: نام و افتخارات این بزرگان میتواند مسیر رسیدن ایران به کرسی بینالمللی را هموار کند.
حسین رضازاده در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سمت جدیدش در فدراسیون وزنهبرداری اظهار داشت: من همیشه اعلام کردم که هر زمانی که مدیران صلاح بدانند تجربیات خودم را در اختیار آنها قرار میدهم. اکنون طیفی از بزرگان وزنهبرداری در فدراسیون حضور دارند که چهرههای شناختهشده در سطح جهان و المپیک به شمار میروند. آنان حدود 2 دهه از عمر خود را در دنیای قهرمانی سپری کرده و خاک خورده این رشته هستند. با تمام سختی و مشکلات وزنهبرداری آشنا بوده و میتوانند با ارتباط درست وزنهبرداری را به مسیر توسعه بازگردانند. البته آنان در ابتدای راه قرار دارند و باید از سوی پیشکسوتان و نهادهای ورزشی حمایت شوند. ما نسل خوبی از وزنهبرداران جوان داریم که با مدیریت درست میتوانند افتخارآفرین باشند.
دارنده مدال طلای وزنهبرداری بازیهای المپیک 2000 سیدنی این را هم گفت: من از ابتدای تغییرات مدیریتی برای کمک به فدراسیون اعلام آمادگی کردم و هر زمانی که نیاز باشد تجربیاتم را در اختیار تیم مدیریتی حاضر قرار میدهم. سالهای در بخش قهرمانی و مدیریتی در رشته وزنهبرداری فعال بودم و با مسوولان قارهای و جهانی این رشته ارتباط دارم. باید از این ارتباطات به سود وزنهبرداری استفاده کنم.
دارنده چهار مدال طلای قهرمانی فوق سنگین جهان اضافع کرد: زمانی که مجموعهای از مدالآوران جهانی و المپیک در وزنهبرداری ایران جمع شوند اعتبار این رشته در سطح بینالمللی نیز افزایش پیدا خواهد کرد. ما یک کشور صاحب نام در وزنهبرداری هستیم و در برخی از دستهها چندین مدال و رکورد جهانی به نام ایران اسلامی ثبت شده است. با اعتبار این نفرات و افتخارات میتوانیم به کرسی بینالمللی برسیم. اکنون نیز فدراسیون بینالمللی دچار تغییر و تحولات شده است. محمد جلود را از زمانی که در کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا بود میشناسم. او اکنون در راس فدراسیون جهانی قرار گرفته و باید از ارتباطمان با او استفاده کنیم. همچنین به دنبال کرسی برای وزنهبرداری در قاره آسیا باشیم. انتخابات فدراسیون جهانی تمام شده اما نباید کرسی آسیایی را به راحتی از دست بدهیم.
پیشکسوت وزنهبرداری ایران این را نیز عنوان کرد: ما هم باید در بخش استعدادیابی و هم در بخش زیرساختها و نرمافزار کارهای لازم را در وزنهبرداری انجام دهیم؛ اقدامتی که موجب خواهد شد تا رشته وزنهبرداری و مدیریت آن در بخشهای مختلف بهروز باشد. اگر این اقدامات انجام شود تکرار روزهای طلایی دور از ذهن نیست و ما میتوانیم بار دیگر مانند المپیک 2012 لندن افتخارآفرین باشیم.
رییس اسبق فدراسیون وزنهبرداری با اشاره به درگذشت یکی از سرمایههای وزنهبرداری ایران گفت: مرحوم محمد زهتاب را میشناختم؛ مردی متعصب و اخلاقمدار در رشته وزنهبرداری بود. زمانی که در فدراسیون حضور داشتم او مسوول کمیته داوران بود. وی بیش از 70 سال در رشته وزنهبرداری فعالیت داشت و زحماتش قابل چشمپوشی نیست. امیدوارم فدراسیون، پیشکسوتان این را رشته را تکریم کند.