شنبه 22 شهریور 1404

رفع تصرف بیش از 10 کیلومتر از سواحل جزیره قشم / تخریب دیوار ویلا‌های اختصاصی دولتی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
رفع تصرف بیش از 10 کیلومتر از سواحل جزیره قشم / تخریب دیوار ویلا‌های اختصاصی دولتی

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از قوه قضائیه مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به ابلاغ 27 دیماه رییس دستگاه قضا در شورای عالی حفظ حقوق بیت المال و دستور 8 بهمن رییس جمهور در مورد مبارزه با متعدیان به منابع طبیعی اظهار داشت: در همین راستا دیوار‌های ویلا‌های دولتی و سازه‌های اطراف آن نیز با هماهنگی و درخواست سازمان منطقه آزاد و برای حفظ حریم 60 متری دریا تخریب شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح با حضور دادستان عمومی و انقلاب جزیره قشم در محل و به صورت مشترک بین دستگاه قضایی و منطقه آزاد و دستگاه‌های وابسته به دولت اجرا شده است خاطرنشان کرد: با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های متولی، روند رفع تصرفات از اراضی ساحلی جزیره قشم همچنان ادامه دارد و زمین‌های آزادسازی شده از دست افراد حقیقی و نهاد‌های دولتی در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از دستگاه‌های دولتی و حکومتی که داوطلبانه اقدام به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز از بستر و حریم دریا نموده اند، تقدیر و تشکر کرد و به آن دسته از دستگاه‌هایی که تاکنون برای اعمال قانون در این زمینه اقدامات مقتضی را انجام نداده‌اند تذکر جدی داد که در اسرع وقت نسبت به رفع موانع خودساخته در حاشیه سواحل اقدام نمایند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تخریب ویلای دولت آزادسازی سواحل قوه قضائیه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است