چهارشنبه 4 شهریور 1405

رقابت‌های انتخابی تیم ملی پاراتکواندو برگزار می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رقابت‌های انتخابی تیم ملی پاراتکواندو برگزار می‌شود

مسابقات انتخابی تیم ملی پاراتکواندو برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان 2021 - ترکیه در دو گروه مردان و زنان از روز دوم آبان ماه در فدراسیون تکواندو برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مسابقات انتخابی تیم ملی پاراتکواندو به منظور حضور در مسابقات قهرمانی جهان 2021 - ترکیه در دو گروه مردان و زنان روز دوم آبان ماه در فدراسیون تکواندو برگزار می‌شود.

واجدین شرایط برای حضور در این رقابت‌ها تا روز چهارشنبه - 28 مهرماه فرصت دارند آمادگی خود را برای شرکت در این رقابت‌ها اعلام کنند.

متولدین 10 دی‌ماه 1383 به پایین جواز شرکت در این رقابت‌ها را دارند؛ مسابقات در گروه مردان در اوزان 58-، 63-، 70-، 80- و 80+ کیلوگرم و در گروه زنان در اوزان 47-، 52-، 57-، 65- و 65+ کیلوگرم برگزار خواهد شد. رقابت‌ها در گروه زنان روز سوم آبان ماه ساعت 8:30 و در گروه زنان ساعت 13 انجام می شود.

اطلاعات تکمیلی طی بخشنامه ای از سوی کمیته مسابقات اعلام شده است. انتهای پیام /