دوشنبه 16 شهریور 1405

رقیب جدید ایران برای میزبانی جام ملت‌ها

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
رقیب جدید ایران برای میزبانی جام ملت‌ها

گمانه‌زنی‌ها در رسانه‌های مختلف از این حکایت دارد که عربستان و هند نیز به زودی درخواست خود برای میزبانی جام ملت های آسیا را ارسال خواهند کرد.

به گزارش مشرق، دور بعدی جام ملت‌های آسیا در منطقه شرق و به میزبانی چین خواهد بود، اما پس از آن در سال 2027 نوبت به غربی‌ها می‌رسد که میزبان جام ملت‌ها باشند. بر این اساس روز گذشته فدراسیون فوتبال ایران که در سال‌های 1346 و 1354 خورشیدی میزبان این رقابت‌ها بود، به عنوان اولین کشور نامزد برگزاری و حالا باید منتظر رقیبان خود بماند.

یک وبسایت خبری که اخبار فوتبال آسیا را پوشش می‌دهد، در خبری اختصاصی نوشته که عربستان سعودی و هندوستان دو رقیب اصلی ایران برای کسب میزبانی خواهند بود.

این در حالی است که عربستان برای کسب میزبانی بازی‌های آسیایی 2030 نیز اقدام کرده و باید دید آیا سعودی‌ها می‌توانند با شکست ایران، هند و رقبای احتمالی بعدی، مهم‌ترین تورنمنت ملی فوتبال آسیا را در کشور خود برگزار کنند یا نه.

منبع: ورزش سه