چهارشنبه 29 اسفند 1403

رمضانی: پلیس با فروشندگان موادمحترقه مماشات نخواهد کرد / والدین هیجانات کودکان خود را کنترل کنند + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
رمضانی: پلیس با فروشندگان موادمحترقه مماشات نخواهد کرد / والدین هیجانات کودکان خود را کنترل کنند + فیلم

سردار حسین رمضانی رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بر اساس دستور و تدابیر فرمانده محترم، سردار رادان، آمادگی کامل در تمام حوزه‌ها برای تمام روزهای خاص سال را دارد. فراجا برای ماه مبارک رمضان، لیالی قدر و همچنین چهارشنبه آخر سال، تمهیدات کامل را پیش‌بینی کرده و با تمام توان و امکانات در خدمت مردم...

سردار حسین رمضانی رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بر اساس دستور و تدابیر فرمانده محترم، سردار رادان، آمادگی کامل در تمام حوزه‌ها برای تمام روزهای خاص سال را دارد. فراجا برای ماه مبارک رمضان، لیالی قدر و همچنین چهارشنبه آخر سال، تمهیدات کامل را پیش‌بینی کرده و با تمام توان و امکانات در خدمت مردم عزیزمان هستیم تا ان‌شاءالله ایمنی و امنیت مناسبی را برای همه هموطنان کشور فراهم کنیم.

رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا عنوان کرد: چهارشنبه آخر سال متاسفانه معمولاً شاهد حوادث ناگواری هستیم. بسیاری از خانواده‌هایی که نظارت و کنترل کافی بر فرزندانشان ندارند، باعث می‌شوند که این افراد با تهیه مواد محترقه و منفجره غیرقانونی در این مراسم شرکت کنند و دچار آسیب‌های جدی شوند. بسیاری از این افراد زخمی، مجروح و حتی فوت می‌کنند و متأسفانه سال جدید را تعدادی از خانواده‌ها با غم و اندوه آغاز می‌کنند.

سردار رمضانی خاطرنشان شد: در چهارشنبه آخر سال 1402، بیش از 50 نفر در سراسر کشور به دلیل رفتارهای غیرقانونی‌شان در چهارشنبه آخر سال، مانند فروش مواد محترقه و ایجاد خسارت برای دیگران، دستگیر و به محاکم قضایی تحویل داده شدند تا به تخلف و جرمشان رسیدگی شود. متاسفانه نزدیک به 2000 نفر از هموطنان عزیز ما که عمدتاً نوجوانان و جوانان در سنین 15 تا 25 سال بودند، مجروح و مصدوم شدند و بسیاری از آنها به دلیل آسیب‌های بینایی در ادامه تحصیلشان دچار مشکل شدند. همچنین، بسیاری از خودروها و اماکن عمومی و شخصی دچار آتش‌سوزی و حریق شدند.

وی افزود: در جلسه‌ای که در سازمان بزرگ جمعیت هلال احمر کشور داشتیم، همه سازمان‌ها آمادگی خود را اعلام کردند. ما مشتاقانه به‌عنوان فرماندهی انتظامی کشور دنبال این هستیم که همیشه جوانان، نوجوانان و مردممان در شرایط خوب و با نشاطی باشند.

رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا گفت: امسال به دلیل اینکه شب بعد از چهارشنبه آخر سال، شب لیله‌القدر و نوزدهم ماه مبارک رمضان است، مطمئن هستیم که همه خانواده‌ها و مردم عزیز احترام این لیالی قدر را خواهند داشت و نسبت به سال‌های گذشته انتظار می‌رود که هیجانات و شادی‌ها فروکش کند و آسیب‌ها کمتر باشد. به مردم عزیز توصیه می‌کنیم، به‌ویژه به والدین عزیز که هیجانات فرزندان و کودکان و نوجوانان خود را کنترل کنند. اگر در این شب قصد دارند مراسمی را برای چهارشنبه آخر سال داشته باشند، حتماً به نکات ایمنی توجه ویژه‌ای کنند. رسانه ملی و تمام رسانه‌ها دائماً در حال هشدار هستند و همه دستگاه‌ها دغدغه‌شان این است که مردم ان‌شاءالله در طول این چند روز به‌بهانه چهارشنبه آخر سال، دچار آسیب جدی نشوند و همیشه سالم و سلامت باشند.

سردار رمضانی در ادامه به فروشندگان وسایل غیرقانونی چهارشنبه سوری هشدار داد و گفت: در آخر، به فروشندگان مواد محترقه غیرقانونی که به‌روش‌های غیر استاندارد تهیه می‌شود، تذکر جدی می‌دهم. پلیس با هیچ‌یک از این افراد مماشات نخواهد کرد، زیرا ایمنی و امنیت خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان ما را به خطر می‌اندازند. این افراد قطعاً در اشراف اطلاعاتی پلیس قرار دارند و از اول اسفند تاکنون، بسیاری از این سوءاستفاده‌کنندگان شناسایی و مواد محترقه آنها کشف و ضبط شده است و پرونده‌شان به محاکم قضایی تحویل داده شده است. مطمئن باشید که مجازات‌های سنگینی در انتظار این افراد است.

وی در پایان افزود: من از این افراد به‌عنوان یک هموطن خواهش می‌کنم برای حفظ جان، سلامت و ایمنی همه فرزندان عزیز ایران از این کسب و کار غیرقانونی خودداری کنند و به فکر ایمنی و امنیت خانواده‌ها باشند. ان‌شاءالله در یک کسب و کار قانونی و جدید، رزق و روزی خوبی نصیبشان خواهد شد.