سه‌شنبه 4 دی 1403

روحانیون در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقش آفرینی کنند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
روحانیون در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقش آفرینی کنند

سنندج دبیر همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: امروز آموزش و پرورش نیازمند تحول است و در این راستا روحانیون می توانند با علوم و معارف الهی که آموخته اند، بسیار تاثیرگذار باشند.

سنندج دبیر همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: امروز آموزش و پرورش نیازمند تحول است و در این راستا روحانیون می توانند با علوم و معارف الهی که آموخته اند، بسیار تاثیرگذار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد روز دوشنبه در گردهمایی استانی مدارس علمیه و آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: معلمان همان کسانی هستند که وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارند و این وظیفه بسیار مقدس و قابل احترام است.

وی در ادامه با اشاره به نقش تأثیرگذار نماینده ولی فقیه در استان کردستان عنوان کرد: خوشبختانه از زمان حضور حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی در کردستان شاهد تحولات بسیار مثبت و تأثیرگذاری در سطح این استان بوده ایم و امیدواریم که این مهم استمرار داشته باشد.

حجت‌الاسلام نیکزاد افزود: در همین استان کردستان معلمانی داشته ایم که در راه روشنگری و تربیت جامعه جان خود را فدا کرده اند که نمونه بارز آن را می‌توان شهید ماموستا برهان عالی بیان کرد که جایگاه والای وی زبانزد خاص و عام است.

مشاور عالی وزارت آموزش و پرورش و دبیر همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه معلمان باید پیش قراولان علم و آگاهی باشند، تأکید داشت: نقش علما و روحانیون در ساختار آموزش و پرورش بسیار مهم و تأثیرگذار است و این شورا برای گسترش فرهنگ تعلیم و تربیت برنامه‌های متناسب با استان‌ها را تدوین و ابلاغ می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد گفت: امروز آموزش و پرورش نیازمند تحول است و در این بین علما و روحانیون می‌توانند با علوم و معارف الهی که آموخته اند در این امر بسیار تأثیرگذار باشند.

این استاد حوزه علمیه بیان داشت: خوشبختانه با مشورت‌ها و جلسات بسیاری که داشته ایم، راهکاری‌های بسیار خوبی برای تداوم و بیشتر شدن همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه در قالب سند تحول بنیادین تدوین شده است.

مشاور عالی وزارت آموزش و پرورش و دبیر همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود: برای ایجاد و عملی کردن این تحول طرح‌هایی همانند «دیدبان»، «امین» و «مسجد» را پی ریزی کرده ایم که بی شک این طرح‌ها به پیوند بیشتر بین مسجد و مدرسه ختم خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد تصریح کرد: برای اجرای سند تحول بنیادین برنامه‌ای 5 ساله تدوین شده است و این برنامه زمینه‌ای برای تعامل بیشتر بین معلمان و حوزویان خواهد شد.

این استاد حوزوی در پایان سخنان خود افزود: امروز دشمنان هجمه‌های بسیاری علیه نظام آموزشی کشورمان در دست انجام دارند، بنابراین باید با جهاد و روحیه انقلابی دشمنان را عقب برانیم.