پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

روزنامه اصولگرا: چرا هیچ‌یک از تجمعات گسترده مردمی، نتوانست «9دی»‌گونه، بساط اغتشاش را به‌طور کامل جمع کند؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
روزنامه اصولگرا: چرا هیچ‌یک از تجمعات گسترده مردمی، نتوانست «9دی»‌گونه، بساط اغتشاش را به‌طور کامل جمع کند؟

روزنامه همشهری نوشت: نباید از پاشنه آشیل قیمت دلار و تورم هم غافل شد.

  • به‌راستی چرا هیچ وقت 9دی تکرار نشد و حتی در فتنه اخیر هم هیچ‌یک از تجمعات گسترده مردمی نتوانست «9دی»‌گونه بساط اغتشاش را به‌طور کامل جمع کند؟ در سال 88 جریان برانداز تا حد زیادی خود را مدیون حمایت کف خیابانی مردمی می‌دید و با مشاهده عظمت حضور در 9 دی ماستش را کیسه کرد و بساطش را جمع. اما در سال 1401 بخش زیادی از ماهیت فتنه‌انگیزی در دل فضای مجازی و از رهگذر حضور رسانه‌ای رخ می‌داد، لذا حضور مردم در تجمعاتی مثل میدان ولیعصر (عج)، 13آبان و تشییع شهدا، نفس فتنه را قطع نمی‌کرد.
  • مردم در تجمعات مختلف نشان دادند پای کار نظام هستند، آخرین نمونه‌اش هم تشییع شهدا در 2 روز پیش بود و حالا بار اصلی روی دوش مسئولان است که «نهم دی» 1401 را رقم بزنند. آخرین سنگر دشمن در فتنه اخیر حوزه فرهنگی است که اگر فرنشینان این عرصه عرضه بیشتری به خرج دهند آن را هم فتح می‌کنند. هرچند که نباید از پاشنه آشیل قیمت دلار و تورم هم غافل شد.

بیشتر بخوانید:

  • ذوالنوری، نماینده قم: اعتراضات تمام شده / تا وقتی ریشه‌ها هست، اعتراضات هم تکرارپذیرند / ممکن است مردم، دست به انتحار هم بزند

  • هشدار روزنامه «جمهوری اسلامی»: مسئولان بی‌گدار به آب نزنند / تنها خود نظام، می‌تواند خود را از پای درآورد، اگر به سخن معترضان خاموش توجه نکند

  • نماینده مجلس: برخی آقایان، حرف از بگیر و ببند و برخورد با مشت آهنین می‌زنند / ظاهرا، متوجه نیستید وضعیت امروز جامعه، محصول بی‌کفایتی خود آنهاست

  • رئیسی: به معاندین، رحم نخواهیم کرد / حق عقب‌گرد نداریم / اگر کاستی هست، مربوط به گذشته است / پیام داده‌اند آماده مذاکره‌ایم، می‌خواهید ما را گول بزنید؟

  • اعلام «شکست مفتحضانه جنگ‌ترکیبی» در پیام وزیراطلاعات

  • وزیر کشور: وضعیت کنونی کشور آرام است / امروز حتی آن کسانی که در اغتشاشات شرکت داشتند اظهار پشیمانی می‌کنند

21220

کد خبر 1712825