روسیاهی اسرائیل در جام جهانی + فیلم

سوئیسیها از تیم بسکتبال رژیم صهیونیستی در جام جهانی زیر 19 سال با برافراشتن پرچم فلسطین و محکومیت جنایتشان در غزه پذیرایی کردند.
به گزارش مشرق، بنا به گزارش امروز (دوشنبه) سایت مقاطعه 150 سوئیسی در جریان دیدار اسرائیل با سوئیس در چارچوب مسابقات جام جهانی بسکتبال زیر 19 سال به حمایت از فلسطین برخواستند. طبق گزارش لوپاریزین، نفرت از اسرائیل از زمان آغاز جنگ علیه غزه در اکتبر 2023 در میان هواداران ورزشی اروپا با افزایش چشمگیری مواجه شده است.
پیش از این تیم ملی بسکتبال اردن با فشار مردم این کشور از رویارویی با رژیم صهیونیستی در مسابقات جام جهانی انصراف داده بود.
سایت عربی گزارش میدهد که 3 سوئیسی در جریان مسابقات با در دست داشتن پرچم فلسطین وارد زمین بازی شدند تا دیدار اسرائیل با سوئیس میزبان برای دقایقی متوقف شود.
براساس گزارش سایت مقاطعه، سوئیسیها با شعار «نسلکشی در سوئیس جایی ندارد» به محکومیت جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه پرداختند و در نهایت نیروهای پلیس با زور طرفداران فلسطین را از سالن بسکتبال خارج کردند.
منبع: فارس